Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

6. Bátorság

Egyensúlytalanság típusa: Félelem

- Angyalgyökér - (Angelica archangelica)
- Borzas kúpvirág - (Rudbeckia hirta)
- Fokhagyma - (Allium sativum)
- Orbáncfű - (Hypericum perforatum)
- Ragadós maszkvirág - (Mimulus auriantacus)
- Skarlát maszkvirág - (Mimulus cardinalis)

Vissza az előző oldalra


angyalgyoker - Angyalgyökér (Angelica archangelica)

Támogatás.
Azoknak, akik magukat elszigeteltnek és magukra hagyottnak érzik. Segít megbirkózni az ismeretlennel. Ez a legjobb esszencia a kritikus helyzetekben, és ha maga az élet forog kockán. Megerősíti az életbe vetett hitet, valamint erőt és erkölcsi tartást ad a bizonytalan jövővel szemben.


borzas-kupvirag - Borzas kúpvirág (Rudbeckia hirta)

Önmagunk elfojtott aspektusaira való ráébredés.
Azoknak, akik félnek mélyen önmagukba nézni és ellenállnak minden változásnak. Elősegíti a rejtett érzelmek megértését, kiváltképp, ha az értelem a személyiség bizonyos vonásait elfojtja vagy tagadja.


fokhagyma - Fokhagyma (Allium sativum)

Félelmektől való megszabadulás, ellenállás. A félős, nyugtalan vagy könnyen befolyásolható egyéneknek ajánlott. Azoknak, akiket a nyugtalanság megbénít, és kiszívja az energiáikat.


orbancfu - Orbáncfű (Hypericum perforatum)

Védelem, belső erő.
Megkönnyíti az érzékeny, nyugtalanul alvó és sötétségtől félő gyermek elalvását. Erőt ad és védelmet nyújt a túl nyitott vagy sérülékeny egyéneknek.


ragados-maszkvirag - Ragadós maszkvirág (Mimulus auriantacus)

Szexuális félelmektől való megszabadulás. Megszünteti a szexualitással és intimitással kapcsolatos zavarokat. Kiegyensúlyozza a szexuális és az azzal összefüggő energiákat. Összehangolja a szerelmet és a szexualitást, valamint rávilágít az élet valamennyi aspektusának szentségére. Akkor használjuk, ha a szerelem nem képes megnyilvánulni a szexualitásban.


skarlat-maszkvirag - Skarlát maszkvirág (Mimulus cardinalis)

Intenzív érzelmek alóli felszabadulás. A kolerikus és agresszív egyéneknek. Segítség azoknak, akik elfojtják a haragjukat vagy az agresszivitásukat, mert tartanak attól, hogy elveszíthetik az önuralmukat, illetve attól, hogy a környezetük elutasítja magatartásukat. Lehetővé teszi a személyek közötti hatalmi és kolerikus helyzetek megoldását. Felszabadítja a vitalitást a harag vagy neheztelés bénító hatása alól.


A lap tetejére