Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

1. Védelem

Egyensúlytalanság típusa: Sebezhetőség

- Csombormenta - (Mentha pulegium)
- Fehér cickafark - (Achillea millefolium)
- Háromszínű árvácska - (Viola tricolor)
- Lóhere - (Trifolium pratense)
- Rózsaszín cickafark - (Achillea millefolium)
- Sárga cickafark - (Achillea filipendulina)


Vissza az előző oldalracsombormenta - Csombormenta (Mentha pulegium)

Védekezés, világos elme. Azoknak, akiket megzavartak mások negatív gondolatai. A mások gondolatai által könnyen befolyásolható egyéneknek.


feher_cickafark - Fehér cickafark (Achillea millefolium)

Védekezés, integráció. Azoknak, akik sérülékenynek érzik magukat a környezet rossz (vagy rossznak érzett) hatásaival szemben. A környezeti szennyeződésre és ártalmakra való extrém érzékenység ellen (radioaktivitás, elektromos vagy elektromágneses mező, zajártalom). Ezt az esszenciát azoknak ajánljuk, akik hivatásukból fakadóan mások problémáival és szenvedéseivel szembesülnek vagy ki vannak nyílva ezek felé.


haromszinu_arvacska - Háromszínű árvácska (Viola tricolor)

Belső erő, ellenállás. Azoknak, akik gyengének, erőtlennek érzik magukat, és visszatérő fertőző betegségben szenvednek. Megerősíti és védi a szervezetet.


lohere - Lóhere (Trifolium pratense)

Tisztánlátás, nyugalom. Nyugalmat és „összeszedettséget” biztosít tömegmozgalmak idején és a kollektív, destabilizáló tudatállapotok esetén. Krízishelyzetben (természeti csapások, konfliktusok, szerencsétlenségek) segít megőrizni hidegvérünket. Lehetővé teszi lelki egyensúlyunk megtartását.


rozsaszin_cickafark - Rózsaszín cickafark (Achillea millefolium)

Védekezés, integráció. A mások érzelmeivel könnyen azonosuló, érzékeny egyéneknek. Érzelmi téren megerősíti azokat, akiket közvetlen környezetük destabilizál, és akik könnyen hagyják magukat befolyásolni.


sargacickafark - Sárga cickafark (Achillea filipendulina)

Nyitottság, védekezés. A külvilágtól önvédelemből elzárkózó, túlérzékeny és sebezhető egyéneknek. Segíti a személyiség kibontakozását az aktív közösségi életben az egyéniség és az érzékenység megóvása mellett.


A lap tetejére