Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

2. Másokért való aggodalom

Egyensúlytalanság típusa: Ha mindent irányítani akarunk

- Fehér tavirózsa - (Nymphaea alba)
- Fekete nadálytő - (Symphytum officinale)
- Fügefa - (Ficus carica) - Golgotavirág - (Passiflora sp.)
- Kígyógyökerű keserűfű - (Polygonum bistorta)
- Levendula - (Lavendula officinalis)
- Lucfenyő - (Picea abies)
- Turbánliliom - (Lilium martagon)

Vissza az előző oldalrafeher_tavirozsa - Fehér tavirózsa (Nymphaea alba)

Elszakadás, bőség. A teljesség és bőség kifejezésére, de nem a versengés, hanem az együttműködés jegyében, legyen akár a munka, a pénz, a családi vagy társadalmi keretek viszonyairól szó. Attól való félelem ellen, hogy elveszítjük azt, ami a miénk. Akik kételkednek saját képességeikben, és pénzügyeikben rendre kudarcot vallanak.


fekete_nadalyto - Fekete nadálytő (Symphytum officinale)

Testtudat, vitalitás. Tónussal és vitalitással tölti el a szervezetet. Elősegíti a test ellazulását. Fejleszti az élettani folyamatok tudatos kontrollját és javítja a reflexeket: ez a legjobb esszencia a sportolóknak és a jógában, harcművészetekben, meditációban és biofeedbackben járatosaknak.


fugefa - Fügefa (Ficus carica)

Tisztánlátás, önkontroll. A zavaros gondolatok és az önuralom elvesztésétől való félelem ellen. Fejleszti a tiszta gondolkodást, a magabiztosságot és az emlékezetet. Elősegíti a fiziológiai folyamatok agyi kontrollját.


golgotavirag - Golgotavirág (Passiflora sp.)

Kiengedés, megbocsátás. Segít nyugodtan és derűvel elviselni az élet eseményeit. Azoknak, akik túlságosan sokat foglalkoznak önmagukkal, és nem képesek megbirkózni a megpróbáltatásokkal és a nehéz pillanatokkal. Stabilizál és megszünteti az érzelmi zavart. Elősegíti a kinyílást magasabb tudatállapotok felé.


kigyogyokeru_keserufu - Kígyógyökerű keserűfű (Polygonum bistorta)

Nyitottság, önkontroll. Annak érdekében, hogy saját vágyainkhoz hűek maradjunk, mindamellett elismerjük és tiszteletben tartjuk másokéit is. Segít legyőzni a tanácstalanságot, a szétszórtságot és a figyelmetlenséget. Megerősíti és összeszedettebbé teszi a fellegekben járókat, különösképpen a nagy változások idején.


levendula - Levendula (Lavendula officinalis)

Megtisztulás, nyugalom. A túlzott inger által előidézett idegfeszültség csökkentésére. Nagy szellemi aktivitás miatt fellépő extrém idegesség esetére. Olyan érzékeny és finom embereknek, akiknek erkölcsi érzékét sértik a naponta tapasztalt jelenségek, és ettől idegesekké válnak.


lucfenyo - Lucfenyő (Picea abies)

Őszinteség, szívélyesség. A szigorú, hideg, rideg, tökéletességre törekvő, kompromisszumot el nem fogadó, önmagukat meg nem kérdőjelező embereknek.


turbanliliom - Turbánliliom (Lilium martagon)

Megfontoltság, együttműködés. Fejleszti az együttműködést, a szolidaritást és a másikra való figyelés képességét a személyes kapcsolatokban. Megkönnyíti a csoportmunkát és a közös siker elérését. Javasolt a domináns karakterű vagy túlságosan is ellentmondást nem tűrő, uralkodásra hajlamos, harcos és agresszív embereknek is.


A lap tetejére