Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

3. Regenerálódás-Gyógyulás-Vitalitás

Egyensúlytalanság típusa: Levertség-Elkeseredettség

- Bíbor kasvirág - (Echinacea purpurea)
- Csüngő amaránt - (Amaranthus caudatus)
- Erdei füzike - (Epilobium angustifolium)
- Feketebodza - (Sambucus nigra)
- Fukszia - (Fuchsia hybrida)
- Gyermekláncfű - (Taraxacum officinalis)

- Hegyi árnika - (Arnica montana)
- Hóvirág - (Galanthus nivalis)
- Jázmin - (Jasmine officinalis)
- Kamilla - (Matricaria recutita)
- Kapor - (Anethum graveolens)
- Kerti borágó - (Borago officinalis)
- Kerti izsóp - (Hyssopus officinalis)
- Körtefa - (Pyrus communis)
- Kőrisfa - (Fraxinus excelsior)
- Közönséges gyíkfű - (Prunella vulgaris)
- Macskagyökér - (Valeriana officinalis)
- Mimóza - (Acacia dealbata)
- Narancsfa - (Citrus sinensis)
- Orgona - (Syringa vulgaris)
- Vadcseresznye - (Prunus avium)
- Vöröshagyma - (Allium cepa)

Vissza az előző oldalra
bibor-kasvirag - Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea)

Integritás és önkiteljesedés. Akkor javasolt, amikor erőszakos események és történések megcsúfolják az egyén méltóságát és morális integritását. Az önbecsülés és a tisztelet révén segít megtalálni igazi identitásunkat.


csungo-amarant - Csüngő amaránt (Amaranthus caudatus)

Önmagunkon való felülemelkedés. A kétségbeesett helyzetekben, amikor az egyén mindent sivárnak, ellenségesnek érez, nyomasztja a magány és a kivetettség érzése. Lehetővé teszi az extrém szenvedés, a teljes elkeseredés, a kilátástalan és reménytelen helyzetek túlélését. Megerősíti a szervezetet, ha támadás éri, ha legyengült vagy stabilitását vesztette.


erdei-fuzike - Erdei füzike (Epilobium angustifolium)

Regenerálódás, megtisztulás. A nehéz események leküzdéséhez. Az egyént új fejlődési szakaszba átvezető átalakulás katalizátora. Elősegíti a – jelenben már nem érvényes – régi megszokásoktól, viselkedésformáktól és szokásoktól való elszakadást.


feketebodza - Feketebodza (Sambucus nigra)

Regenerálódás, megtisztulás, vitalitás. Segít feldolgozni a szégyenérzetet, a megalázottság és a tökéletlenség érzését. A színtelen, visszahúzódó, engedelmes, vitalitáshiányos egyéneknek. Azoknak, akik megtagadják a testüket, és akik hamis látszatok mögé bújnak. Javasolt, ha elhagyatottnak érezzük magunkat vagy tele vagyunk bizonytalansággal. Válságokat vagy súlyos eseményeket követő üresség és önbizalom¬vesztés esetén is hasznos.


fukszia - Fukszia (Fuchsia hybrida)

Elfojtott érzelmek megértése. A gyakran hamis érzelmektől fedett, akár még gyermekkori szomorúsághoz, haraghoz kötődő érzelmek feloldását, megértését és felszínre hozatalát elősegítő emocionális katalizátor.


gyermeklancfu - Gyermekláncfű (Taraxacum officinalis)

Könnyedség és testi dinamizmus. Fokozza a hajlékonyságot, elősegíti az izmok és az elme ellazulását. Megkönnyíti a test relaxációját. Javasolt sportolóknak és mindenkinek, aki fizikai munkát végez (masszőr, gyógytornász). Az olyan igényes egyénnek, aki túl sokat követel a szervezetétől, túlságosan serény, megerőlteti magát, és ennek eredményeként sok fizikai, idegi és érzelmi feszültséget halmoz fel.


hegyi-arnika - Hegyi árnika (Arnica montana)

Regenerálódás, vigasz. Megszünteti az energiablokkokat. Segít abban, hogy felülemelkedjünk a nehéz pillanatokon, és beépítsük az ezekből nyert tapasztalatokat. Serkenti a vitalitást és megkönnyíti az önmagunkhoz való visszatalálást egy megrázkódtatás után.


hovirag - Hóvirág (Galanthus nivalis)

Elengedés, megújulás. Hogy a személyiség határozott kifejezésének kockázatát vállalva merjünk cselekedni. Segít túllépni a próbatételeken anélkül, hogy az elesettség eluralkodna rajtunk. Lendületet és erkölcsi támaszt nyújt a múlt szenvedéseitől való megszabaduláshoz és az előrehaladáshoz. Azoknak, akik attól szenvednek, hogy fizikai vagy intellektuális hátrányuk miatt nem képesek élni a lehetőségeikkel.


jazmin - Jázmin (Jasmine officinalis)

Megtisztulás, önelfogadás. Azoknak, akik nem sokra becsülik, nem tudják szeretni önmagukat, akiknek negatív önképük van. Segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Elősegíti a szív nyitottságát és igazi szellemi identitásunk megtalálását. Segít megszabadulni a mérgektől, legyenek azok valódiak vagy csak képzeltek.


kamilla - Kamilla (Matricaria recutita)

Ellazulás, derű, nyugalom. A nyugtalan vagy kielégítetlen egyéneket lecsillapítja, segíti őket a saját érzelmeiket kiengedni. Javasolt a változó kedélyű gyermekeknek, akik gyorsan méregbe gurulnak, vagy elsírják magukat, vagy megsértődnek. Lefekvéskor elősegíti az ellazulást.


kapor - Kapor (Anethum graveolens)

Tapasztalatok befogadása. Azoknak, akik úgy érzik, hogy összecsapnak a fejük fölött a túl gyors életritmus hullámai. Hasznos a túlzott ingerek ellen (a városi élet feszültségei). Elősegíti a mentális világosságot. A bonyolult vagy szokatlan helyzetek megértéséhez és elfogadásához.


kerti-borago - Kerti borágó (Borago officinalis)

Bátorság. A szomorúság, bánat, valamint a megpróbáltatásokkal és veszélyekkel szemben érzett elbizonytalanodás legyőzésére. Azoknak, akiket letörnek az élet eseményei és nehéz a szívük.


kerti-izsop - Kerti izsóp (Hyssopus officinalis)

Bűnbánat, megbocsátás. A bűntudat legyőzésére azokban az esetekben, amikor meg vagyunk győződve arról, hogy bűnt követtünk el. Lehetővé teszi a bűntudatot kiváltó beállítódás és viselkedés megértését és túlhaladását.


kortefa - Körtefa (Pyrus communis) Egyensúly, testi könnyedség. Egyensúlyvesztés után segít magunkra találni. Kiegyensúlyozza a gerincoszlopot és visszaigazítja a testet függőleges tengelyéhez.


korisfa - Kőrisfa (Fraxinus excelsior)

Megértés, elszakadás. Hozzájárul a személyiség rejtett oldalainak kibontakozásához. Segít abban, hogy derűsen szemlélhessük a múlt fájdalmas eseményeit és megértsük a jelentésüket, ahelyett hogy visszavonulót fújnánk. Azok számára, akik a megélt dolgok értelmét keresik, és arra van szükségük, hogy felfedezzék a valódi természetükkel harmóniában lévő értékeket.


kozonseges-gyikfu - Közönséges gyíkfű (Prunella vulgaris)

Belső gyógyító erő. Elősegíti az átalakulást. Önmagunk elfogadása által feléleszti belső regenerációs képességeinket. Kellő erőt, önbizalmat és motivációt nyújt erőnk visszanyeréséhez. Segíti az egyént böjtidőszakban, próbatétel vagy lábadozás során. Elősegíti a tápanyagok nagy részének beépülését. Azoknak javasoljuk, akiknek a jó közérzethez mindig szükségük van valamilyen külső támaszra.


macskagyoker - Macskagyökér (Valeriana officinalis)

Derű, megnyugvás. A nap végén és a lefekvéskor megkönnyíti a megnyugvást és a relaxációt. A felelősségeket viselő, gondoktól és a mindennapi stressztől gyötört egyéneknek javasolt esszencia.


mimoza - Mimóza (Acacia dealbata)

Nyitottság, empátia. A félénk, introvertált, független, magukba zárkózó és másoktól elkülönülő egyéneknek. Elősegíti a mások és a világ felé való kinyílást. Elbátortalanodás esetén vagy depressziós időszakokban, amikor magányosnak, elhagyatottnak érezzük magunkat.


narancsfa - Narancsfa (Citrus sinensis)

Érzelmi felszabadulás. Érzelmi katarzist elősegítő hatékony katalizátor. Megszabadít az érzelmi feszültségektől és segít a kapcsolódó konfliktusok feloldásában. Megnyugtatja a felkorbácsolt érzelmeket.


orgona - Orgona (Syringa vulgaris)

Rugalmasság, flexibilitás. A hát energiakeringésének kiegyensúlyozásához. A megtörteknek, akiknek minden csak „púp a hátukon”. Hajlékonnyá teszi a hátat és hozzájárul az izmok ellazításához. A sportolóknak és a nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlott esszencia.


vadcseresznyefa - Vadcseresznyefa (Prunus avium)

Vidámság, jókedv. A pesszimista és mogorva, a dolgoknak mindig csak a negatív oldalát látó egyéneknek. Derűs és optimista életfelfogást kölcsönöz.


voroshagyma - Vöröshagyma (Allium cepa)

Kiengedés, érzelmi felszabadulás. Segít a régi, megoldatlan érzelmi megrázkódtatások leküzdésében. A pszichológiai gátak lebontásával segíti az önelemzést és az elfojtott érzelmek felszínre kerülését.


A lap tetejére