Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

3. A jelennel szembeni érdektelenség

- Erdei iszalag (Clematis / Clematis vitalba) -
- Gyepűrózsa (Wild Rose / Rosa canina) -
- Jerikói lonc (Honeysuckle / Lonicera caprifolium) -
- Mustár (Mustard / Sinapis arvensis) -
- Olajfa (Olive / Olea europea) -
- Vadgesztenye (White Chestnut / Aesculus hippocastanum) -
- Vadgesztenye rügye (Chestnut Bud / Aesculus hippocasta- num)


Vissza az előző oldalra


erdeiiszalag - Erdei iszalag (Clematis / Clematis vitalba)

Jelenlét. Fejleszti a jelen iránti érdeklődést. Megkönnyíti a felelősségvállalást a mindennapokban. Serkenti a kreativitást. Azoknak, akik a jövőben élnek, képtelenek koncentrálni és gyakran a vitalitásnak is híján vannak, a holdon vagy a fellegekben járnak.


gyepurozsa - Gyepűrózsa (Wild Rose / Rosa canina)

Motiváció, vitalitás
. A lelkesedés felkeltésére. Az életben való aktív részvételre serkent. Az érdeklődés hiánya, a rezignáció vagy a lemondás ellen. Hasznos a reménytelen, passzív helyzetekben.


jerikoilonc - Jerikói lonc (Honeysuckle / Lonicera caprifolium)

Most cselekedni. Azért, hogy a jelenben éljünk, „itt és most”. A múltban élő, nosztalgikus egyéneknek. Emlékeikbe merülnek, gyakran visszavágynak a múltba és menekülnek a jelenből.


mustar - Mustár (Mustard / Sinapis arvensis)

Világos szellem, hit
. Hitet és bátorságot ad az előrehaladáshoz és a lelket elárasztó sötétség legyőzéséhez. A látszólag ok nélküli levertség, melankólia, szomorúság ellen.


olajfa - Olajfa (Olive / Olea europea)

Regeneráció, vitalitás. Megnyugtatja a szellemet, erősíti a testet és visszaadja az életkedvet. Azoknak, akik túl sokat adtak ki önmagukból és kimerítették energiáikat (gondterheltség, kimerültség, próbatételek).


vadgesztenye - Vadgesztenye (White Chestnut / Aesculus hippocastanum)

Mentális tisztaság, szellemi nyugalom
. Megnyugtatja az elmét, megkönnyíti a koncentrációt és elősegíti a kreatív és intuitív képességek kibontakoztatását. Megszünteti az elkalandozást és a visszatérő gondolatokat.


vadgesztenyerugye - Vadgesztenye rügye (Chestnut Bud / Aesculus hippocastanum)

Megértés, figyelem
. Segít a múltbéli tapasztalatok hasznosításában. Azoknak, akik hanyagságból, figyelmetlenségből vagy közömbösség miatt nem tudnak tanulni a múltbéli tapasztalatokból és mindig ugyanazokat a hibákat követik el. Azok számára, akik újból és újból ugyanazokba a helyzetekbe vagy magatartásformákba kerülnek és merevednek.