Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

5. A külső hatásokra való túlzott érzékenység

A külső hatások lehetnek: pl. környezeti hatások vagy más emberek gondolatai.
- Diófa (Walnut / Juglans regia) -
- Ezerjófű (Centaury / Centaurium umbellatum) -
- Közönséges párlófű (Agrimony / Agrimonia eupatoria) -
- Magyal (Holly / Ilex aquifolium) -


Vissza az előző oldalra


diofa - Diófa (Walnut / Juglans regia)

Felszabadulás a múlt kötelékeiből, védekezés
. Segít megszabadulni a múlt kötelékeitől, a fejlődést gátló régi mentális sémáktól. Hasznos azoknak, akik szükségét érzik megvédeni magukat a külső hatásoktól a változások és átmeneti időszakok idején.


ezerjofu - Ezerjófű (Centaury / Centaurium umbellatum)

Határozottság, jellemszilárdság
. Segít saját egyéniségünk kibontakoztatásában. Hasznos azoknak a félénk, passzív, engedelmes, alázatos egyéneknek, akik a személyiség erejét sokkal inkább másokban, mint önmagukban keresik. Szeretnének tetszeni, másokat segíteni, de akarathiány miatt nem tudnak nemet mondani.


kozonsegesparlofu - Közönséges párlófű (Agrimony / Agrimonia eupatoria)

Belső öröm, önmagunk elfogadása. Segít önmagunkat olyannak elfogadni, amilyenek vagyunk, és a „belső én” számára lehetővé teszi a teljes megnyílást és megnyilatkozást. Azok számára hasznos, akik mások elől elrejtik igazi érzelmeiket. A nyugodt és derűs felszín ellenére az ilyen emberek a lelkük mélyén gondterheltek és nyugtalanok. A gondtalanság álarca alá rejtik érzékenységüket és belső szenvedéseiket.


magyal - Magyal (Holly / Ilex aquifolium)

Szeretet, belső harmónia
. Elősegíti a szeretet kifejezését. Minden kifejezetten negatív, a szeretettel ellentétes állapot ellen: harag, féltékenység, irigység, gyanakvás, bosszú stb. Hasznos mindazoknak, akiket a gyűlölet és a féltékenység szenvedélye megbéklyóz.