Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 1. összetett esszencia
Assistance (Támogatás)

Assistance spray


Hirtelen fellépő testi vagy lelki trauma megelőzésére vagy feloldására használatos. Olyankor, amikor gyors segítségre van szükség.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható:
hirtelen fellépő erőteljes érzelmek esetén, mint ijedtség, félelem, kétségbeesés, düh, fájdalom, megbántottság. Megelőzésként nehéz helyzetek előtt, közben, és a negatív érzelmi állapot feloldására a helyzet után: vizsgadrukk, állásinterjú, repüléstől, műtéttől, fogorvosi beavatkozástól való félelem, konfliktusok tisztázása előtt, rossz hír, stressz esetén. Műtéti trauma megelőzésére, baleseti sokkot, műtétet követően a trauma enyhítésére. Testi szinten: rosszullét, ájulás, valamint hirtelen előtörő fájdalmak csillapítására; külsőleg borogatás formájában sebek, duzzanatok, csípések hatásainak enyhítésére. A készítmény persze soha nem helyettesítheti a testi szintű szükséges ellátást.


Javasolt adagolás: Egy adott stresszhelyzetben lehet többször, akár 15 percenként is fújni a nyelv alá alkalmanként 2-3-szor, egészen addig, amíg vissza nem nyerjük a nyugalmunkat és érzelmi egyensúlyunkat Folyamatos szedése nem indokolt, de bármely más összetett esszenciával egyidejűleg szedhető.

Összetétele: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Erdei iszalag (Clematis vitalba), Ernyős madártej (Ornithogalum umbellatum), Molyhos napvirág (Helianthemum nummularium), Nebáncsvirág (Impatiens glandulifera), Indiai lótusz (Nelumbo nucifera) és Cseresznyeszilva (Prunus cerasiferus). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.