Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 2. összetett esszencia
Nyugodt éjszakák

Nyugodt éjszakák


Elcsendesülő érzelmek és gondolatok. Idegfeszültség, túlhajszoltság oldása, napi gondok, feladatok elengedése. Megbocsátás, túllépés fájdalmakon, sérelmeken. Mély ellazulás, gyengéd védelem, szeretettel teli melegség, bizalom érzése, nyugodt álmok.


Többek között a következő helyzetekben ajánlható: nehéz elalvás, álmatlanság, nem pihentető alvás, rémálmok, zaklatott éjszakák esetén; gyerekeknél sötéttől, egyedülléttől való félelem oldására. Javasolt a hiperaktív egyéneknek, akik a nap végén képtelenek lenyugodni, valamint azoknak is, akiknek elméjét állandóan visszatérő gondolatok vagy szüntelen gondok gyötrik. Ez az esszencia lecsillapítja, megnyugtatja a gyermekeket és a felnőtteket, akik nehezen tudnak ellazulni és elaludni, nyugtalanul alszanak, akik rémálmoktól szenvednek, éjjel felriadnak. Az esszencia megnyugtatja és ellazítja az olyan gyermekeket, akikre a hirtelen kedélyváltozások és extrém érzelmi kitörések jellemzőek.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá. Nyugtató és csillapító hatásának köszönhetően fürdővízben is használható (10-15 permetfújás a tiszta meleg vizet tartalmazó fürdőkádba), valamint éjszaka felébredéskor, akár 10-15 percenként.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Kamilla (Matricaria recutita), Levendula (Lavendula officinalis), Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum), Orbáncfű (Hypericum perforatum), Golgotavirág (Passiflora incarnata), Hársfa (Tilia platyphyllos) és Macskagyökér (Valeriana officinalis). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.