Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 3. összetett esszencia
Testi ellazulás


Testi ellazulás


Könnyedén jól teljesíteni. Higgadtság, félelmek leküzdése, feszültségek megelőzése és feloldása. Csapatszellem, rugalmasság, hajlékonyság, regenerálódás.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható:
Javasolt a sportolóknak, a testedzést végzőknek, valamint az intenzív erőkifejtést végzőknek. Ezen kívül a nagyon aktív, önmagukat túlvállaló, fizikai határaikat gyakran feszegető embereknek is. Alkalmazható fájdalmas, sérült területek (ütések, zúzódások) borogatására, izmok lazítására, izomláz elkerülésére, regenerálódás elősegítésére. Segít a test visszajelzéseinek megértésében. Idegi-fizikai feszültség, túlhajszoltság megelőzésére és feloldására, krízishelyzetek derűs és higgadt kezelésére, együttműködési szellem elősegítésére. Az erőkifejtés előtt és után használva fokozza a test hajlékonyságát, rugalmasságát és az izmok lazaságát. Javítja a mentális és fizikai koordinációt, valamint lehetővé teszi, hogy a test összehangolódjék a körülményekkel és a környezettel.

Javasolt adagolás:
A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá azoknak, akik rendszeres fizikai igénybevételnek vannak kitéve. Alkalmi jelleggel is alkalmazható: egy, két vagy három alkalommal (2-3 permetfújás a nyelv alá) a fizikai igénybevétel előtt és után.

Összetétel:
Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Gyermekláncfű (Taraxacum officinalis), Hegyi árnika (Arnica montana) és Körtefa (Pyrus communis). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.