Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 5. összetett esszencia
Érzelmi élet és nemiség


Érzelmi élet


Gyengéd szerelem, mély érzelmek kifejezése a szexualitásban, harmonikus testi kapcsolat, testi vágyak harmonizálása.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható:
Ha a párkapcsolatból hiányzik a gyengédség, a melegség, a vitalitás, a szerelem érzése. Megtanít a másikat úgy szeretni, hogy szabadságát tiszteletben tartsuk, és ráébreszt arra, hogy a valódi szeretet feltétel nélküli. Elősegíti a partner iránti szeretetet kifejezését. Elindítja a párbeszédet, hogy a felek ki tudják mondani a problémákat. Elfojtott és túlzott szexuális vágyak esetén. Segít legyőzni a fantáziálás és a szexuális vágyak által keltett kényszeres szükségleteket. Megszünteti a szexualitással és intimitással kapcsolatos félelmeket. Ha a szexualitás megnyilvánulása nem harmonikus: a többi érték rovására uralja a személyiséget vagy konfliktusforrássá válik. Szexuális függőségek, bizonytalan nemi hovatartozás esetén.

Javasolt adagolás:
A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá. Alkalmi jelleggel is alkalmazható: szexuális kapcsolat létesítése előtt. Párkapcsolati problémáknál ajánlott, hogy mindketten egyszerre használják.

Összetétel:
Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Bazsalikom (Ocymum basilicum), Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis), Vadmurok (Daucus carota), Szívvirág (Dicentra spectabilis), Fukszia (Fuchsia hybrida), Afrikai mályva (Hibiscus sabdariffa) és Ragadós maszkvirág (Mimulus auriantacus). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.