Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 6. összetett esszencia
Leszokás


Leszokás


Megszabadulás függőségektől, káros szokásoktól. Vitalitás, kiegyensúlyozottság.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható:
Segít olyan függésektől, rossz szokásoktól megszabadulni, mint a dohányzás, túlzott kávé-, alkohol-, cukor-, drogfogyasztás, körömrágás és fogcsikorgatás. Ajánlott a TV, számítógép, internet függőknek. Támogatja az egyént elhatározásának megvalósításában. Támogat a káros szokások abbahagyásakor jelentkező türelmetlenség, nyugtalanság és hirtelen kedélyváltozások esetén. Serkenti a vitalitást és rendezi a megzavart életritmust. Azoknak javasolt, akiknek a jó közérzethez mindig szükségük van valamilyen külső támaszra.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá. Dohányzásról való leszokás esetén 3 szakaszos szerválasztás. 1. Assistance – pár napig; 2. Leszokás összetett esszencia – minimum 3 hónapon keresztül; 3. Dohány esszencia – az előbbi után 6 hónapon keresztül.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Hegyi árnika (Arnica montana), Vadgesztenye rügye (Aesculus hippocastanum), Közönséges gyíkfű (Prunella vulgaris), Kamilla (Matricaria recutita), Sarkantyúvirág (Tropaeolum majus), Kaliforniai kakukkmák (Eschscholzia californica) és Bíboros hajnalka (Ipomea purpurea). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.