Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 7. összetett esszencia
Feltöltődés

Feltöltődés


Felülemelkedés a fájdalmakon, magány feloldódása. Tapasztalatok, információk, ingerbőség feldolgozása. Stresszhelyzetek kezelése, túlterheltség megszüntetése. Lendületesség, frissesség, kikapcsolódás. Inspiráció, szépség befogadása, kiegyensúlyozottság, derű, védelem.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható:
Azoknak, akik úgy érzik, hogy a napi feladatok és kezelendő helyzetek meghaladják teljesítő- és tűrőképességüket. Ez adódhat az otthoni feladatok sokrétűségéből (családanyák), a munkahelyi és családi feladatok összehangolásának nehézségéből (család mellett dolgozó nők, családapák), és a munkahelyi túlfeszítettség vagy érzelmi támadások miatt. Felébreszti a vágyat a szép és kreatív dolgok iránt (pl. zene, lakásszépítés, barkácsolás, természetjárás), ezáltal is ráhangolva az aktív pihenésre. Azoknak is ajánlott, akik nehéz körülmények között élnek és ettől szenvednek, valamint a saját környezetükben önmagukat idegennek érző egyéneknek. Javasolt városi stresszhelyzetekben is (tömegben bezártság vagy zsúfoltság érzése; nyomasztó, elhanyagolt, lehangoló vagy mesterséges környezet; vontatott és ezért frusztráló napi ritmus esetén).

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel:
Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Piros amaránt (Amaranthus hypochondriacus), Kapor (Anethum graveolens), Nebáncsvirág (Impatiens glandulifera), Nőszirom (Iris sp.), Kukorica (Zea mays), Csombormenta (Mentha pulegium) és Napraforgó (Helianthus annuus). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.