Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 8. összetett esszencia
Tanulás és vizsgaidőszak

Tanulás és vizsgaidőszak


Koncentráció, kreativitás, szellemi élénkség, globális megértés, jó emlékező és kifejező készség.

Optimalizálja az értelmi képességeket és megkönnyíti a verbális kifejezést. Fejleszti a szintetizáló képességet, valamint a globális, átfogó megértést. Segít legyőzni a szellemi tompultságot, valamint gondolatainkat világosan és egybefüggően kifejezni. Felébreszti alkotóképességünket és integrálja azt a tanulás folyamatába.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Hasznos vezető beosztású embereknek, menedzsereknek, akiknek sok munkafolyamatot kell átlátniuk és megtervezniük, összehangolniuk, valamint megbeszélések során másokkal megtárgyalniuk. Tanároknak szervező és tanító munkájukhoz. Kutatómunkát végzőknek kísérleteik megtervezéséhez, kutatási eredményeik prezentálásához. Íróknak, színészeknek. Nyelvtanuláshoz, tanulási és memorizálási nehézségekkel küzdőknek, és persze általában a diákoknak.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Citromfa (Citrus limonum), Pillangóvirág (Cosmos bipinnatus), Kék nőszirom (Iris germanica), Borsmenta (Mentha piperita) és Százszorszép (Bellis perennis). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.