Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 9. összetett esszencia
Családi összetartás

Családi összetartás


Kiegyensúlyozott kapcsolatok, másokra való odafigyelés, megértés, barátságos kommunikáció, szolidaritás, csoportharmónia.


Fejleszti az érzelmi kapcsolatokat, elősegíti a kommunikációt, a megértést és a mély érzelmek kifejezését, megerősíti az egységet egy csoporton belül. Ez lehet a család, baráti társaság, közösség vagy akár a munkahely. Segít legyőzni az érzelmi hullámzásokat, a felgyülemlett érzelmi feszültségeket és a konfliktushelyzeteket. Ezáltal segíti a közös cél elérését.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Ha egy csoport tagjai között feszültségek vannak, egyet nem értés uralkodik. A kommunikációt erőteljes érzelmi felindulás, vitatkozás, sértegetés, megalázó stílus jellemzi. Visszautasítás, érzelmi zsarolás, erőszakos fellépés esetén. Ha az egyes személyek nem tartják tiszteletben egymás jogait, szükségleteit, döntési szabadságát. Gyermekek közötti versengés és rivalizálás (pl. féltékenység) esetén. Ha a család tagjai eltávolodtak egymástól, vagy a család széthullás állapotában van.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Körömvirág (Calendula officinalis), Kamilla (Matricaria recutita), Szívvirág (Dicentra spectabilis), Magyal (Ilex aquifolium) és Csalán (Urtica dioica). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.