Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 10. összetett esszencia
Terhesség

Terhesség


Érzelmi kiegyensúlyozottság, elfogadás, öröm, bizalom, női kreativitás, támogatottság, nőiség és anyaság harmóniája, érzelmi stresszoldás, anya-gyermek érzelmi kapcsolat kialakulása.

Fizikai és érzelmi téren is segíti a terhes nőt: kiegyensúlyozza az érzelmeket és megszünteti a fizikai feszültségeket. Segít legyőzni az ideges stresszt és a túlérzékenységet. Megerősíti a kapcsolatot a születendő gyermekkel. Életre kelti az anyai érzéseket és fokozza az anyaszereppel kapcsolatos önbizalmat.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: várandósságra való felkészülés alatt mindkét partnernek; szüléskor és szülés után; túlérzékenység, önbizalomhiány, korábbi vetélések miatti félelem, nyugtalanság, érzelmi és fizikai feszültségek feloldására; azoknak, akik a várandóssággal járó testi változások miatt csúnyának érzik magukat; akinek a szakmai karrier és a családanyaság összehangolása belső konfliktust okoz.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá. Ha hosszabb időn át alkalmazzák elegendő napi 2 alkalommal 2 fújás.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Rózsaszín cickafark (Achillea millefolium), Tök (Cucurbita pepo), Gránátalmafa (Punica granatum), Görögdinnye (Citrullus vulgaris) és Hársfa (Tilia platyphyllos). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.