Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 11. összetett esszencia
Kisgyermekkor

Kisgyermekkor


Nyitottság, önbecsülés, lelki béke, éltető melegség, kreativitás, harmonikus beilleszkedés a közösségbe.


Ez az esszencia megkönnyíti a kisgyermek beilleszkedését egy új közösségbe, és támogatja őt abban, hogy megnyíljon a világ felé. Fejleszti a környezetében lévő emberekkel való kapcsolat kialakítását, a szociális ösztönt és segít legyőzni a többiektől való félelmet. Elősegíti a kiegyensúlyozott önbecsülést. Megőrzi és bátorítja a gyermek spontán művészi önkifejeződését, különösképpen akkor, ha a környezetében lévő emberek vagy a gyermek körülményei elnyomják ezt a kreativitást. Javasolt bántalmazott, magára hagyott gyermekeknél is.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: óvoda, iskola kezdéskor; testvér születésekor; csúnya beszéd, agresszivitás esetén; nehezen kezelhető érzelmi kitörésekkor; beilleszkedési gondokkal küzdő, félénk, visszahúzódó, önmagukat alábecsülő, TV vagy számítógép előtt sokat tartózkodó, unatkozó gyerekeknél; családi egység felbomlása esetén.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Réti boglárka (Ranunculus acris), Magyal (Ilex aquifolium), Kék nőszirom (Iris germanica), Erdei mályva (Malva sylvestris) és Hársfa (Tilia platyphylla). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.