Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 12. összetett esszencia
Serdülőkor

Serdülőkor


Akaraterő, céltudatosság, önbizalom, kreativitás, érzelmi vágyak harmonizálása, őszinteség, becsületesség, önelfogadás, saját életút megtalálása, önkép kialakulása.

Javasolt a 13-20 év közötti fiúknak és lányoknak a serdülőkorral együtt járó identitásválság idején. Azoknak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, csúnyának vagy tisztátalannak érzik magukat. Harmonikusan integrálja a nemi identitást. Felszabadítja az apaképhez kapcsolódó feszültségeket, megerősíti az egyéniséget, egyediséget. Segít abban, hogy a serdülő kitartson a saját meggyőződése mellett, még a családi, társadalmi és kulturális nyomással szemben is. Hasznos a túl egoista és az önbecsülés híján lévő egyéneknek egyaránt. Segít felülkerekedni az akaratot gyengítő, csalóka megoldásokon (kábítószer használat, állandó passzivitás). Azoknak, akik nem tudják, mit akarnak és még nem találták meg a követendő utat. Felszabadítja az egyéni alkotóképességet. Többek között a következő helyzetekben ajánlható: iskola- és pályaválasztáskor; iskolai és párkapcsolati kudarcok esetén; unott, passzív, közömbös, motiválatlan, tetteit fel nem vállaló egyénnek; magába zárkózás, emberek visszautasítása, magányosság és meg nem értettség érzése, elégedetlenség, apátia, éretlenség esetén; kapcsolati bizalmatlanság, csoportbeli széthúzás feloldására; könnyen befolyásolható egyén esetén, akinél fennáll a veszély, hogy szélsőséges csoporthoz csatlakozik, vagy valamely szenvedélytől függővé válik.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Bazsalikom (Ocymum basilicum), Kaliforniai kakukkmák (Eschscholzia californica), Ágas rozsnok (Bromus ramosus), Vörösfenyő (Larix decidua), Molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus), Vadalma (Malus sylvestris) és Napraforgó (Helianthus annuus). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.