Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

DEVA 13. összetett esszencia
Érettkor

Érettkor


A test öregedésének elfogadása, regenerálódás, életöröm, dinamizmus, könnyedség, mozgékonyság, kinyílás a világ és a többi ember felé, gyengéd szeretet, elszakadás a múlttól, régi szokásoktól, támogatottság alapvető változások idején, az élet megértése, bölcsesség.

Ez az összetett esszencia életerővel, életörömmel és lendülettel tölt el. Segít felülemelkedni a fiatalság nosztalgiáján, és elfogadni a testben végbemenő öregedési folyamatokat. Hogy ne féljünk az öregedéstől, hanem átélhessük énünk mindig megújulásra kész fiatalságát. Kinyílásra késztet, hogy ne önmagunkba zártan éljünk, hanem gondoskodjunk a környezetünkről is. Segít szakítani a fejlődésünket gátló régi szokásokkal, és hogy képesek legyünk leszűrni megélt tapasztalataink lényegét. Megértést és belső békét ad, hogy a múlt eseményeit megfelelő távlatból tudjuk szemlélni.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Javasolt azoknak, akik tele vannak keserűséggel, életuntak, elégedetlenek és kedvetlenek. A nőknél megkönnyíti a klimax időszakához köthető pszichés változások elfogadását, és támogat abban, hogy ezt az átmenetet egészséges és pozitív módon tudják megélni. Áldásos mindazok számára, akiknek fájdalmas próbatétellel, súlyos betegséggel kell szembenézniük, és akikben megkérdőjeleződik az élet értelme.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Mandulafa (Prunus amygdalus), Nyírfa (Betulus pendula), Afrikai mályva (Hibiscus sabdariffa), Diófa (Juglans regia) és Orvosi zsálya (Salvia officinalis). A termék 20 térf.% alkoholt tartalmaz.