Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

A, B, C, Cs, D betűs virágesszenciák

Vissza az előző oldalra

angyalgyoker - Angyalgyökér (Angelica archangelica)

Támogatás.
Azoknak, akik magukat elszigeteltnek és magukra hagyottnak érzik. Segít megbirkózni az ismeretlennel. Ez a legjobb esszencia a kritikus helyzetekben, és ha maga az élet forog kockán. Megerősíti az életbe vetett hitet, valamint erőt és erkölcsi tartást ad a bizonytalan jövővel szemben.


bazsalikom - Bazsalikom (Ocymum basilicum)

Kiegyensúlyozott szexualitás.
Javasolt, ha a nemi élet nem harmonikus, hanem más értékek kárára túlsúlyba kerül vagy kapcsolati problémákat okoz. Hasznos, azoknak, akik a szexualitást lealacsonyítónak élik meg és konfliktusba kerülnek az érzelmi életükkel.


bibor-kasvirag - Bíbor kasvirág (Echinacea purpurea)

Integritás és önkiteljesedés.
Akkor javasolt, amikor erőszakos események és történések megcsúfolják az egyén méltóságát és morális integritását. Az önbecsülés és a tisztelet révén segít megtalálni igazi identitásunkat.


biboros-hajnalka - Bíboros hajnalka (Ipomea purpurea)

Vitalitás, stabilitás. A szervezet tonizálásához és felfrissítéséhez. Segít legyőzni a káros szokásokat (alkohol, kávé, cigaretta…). Rendezi a hétköznapok életritmusát, és visszaadja a kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges stabilitást.


birsalmafa - Birsalmafa (Cydonia oblonga)

Kiegyensúlyozott nőiesség.
Elősegíti a női tulajdonságok kiegyensúlyozott kibontakozását. Azoknak a nőknek, akik vágynak az aktív (szakmai és társas) élet és a családi élet (gyermekgondozás és nevelés) közötti egyensúlyra. Gyermeküket egyedül nevelő nőknek, valamint olyan nőknek javasolt esszencia, akiknek meg kell tanulni összeegyeztetni a szigort és az engedékenységet, a határozottságot és a kedvességet, a fegyelmezést és az önállóságot.


borsmenta - Borsmenta (Mentha piperita)

Figyelem, szellemi élénkség. A borsmenta virágesszenciát a mentális lustaság, fáradtság, letargia, levertség orvoslására használják. Fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, elősegíti a szellemi frissességet. Azoknak ajánlott, akik minden energiájukat az emésztésre fordítják, és emésztési folyamatuk megakadályozza bármiféle agyi, pszichikus tevékenység beindulását.


borzas-kupvirag - Borzas kúpvirág (Rudbeckia hirta)

Önmagunk elfojtott aspektusaira való ráébredés.
Azoknak, akik félnek mélyen önmagukba nézni és ellenállnak minden változásnak. Elősegíti a rejtett érzelmek megértését, kiváltképp, ha az értelem a személyiség bizonyos vonásait elfojtja vagy tagadja.


citromfa - Citromfa (Citrus limonum)

Az elme világossága.
A citromfa virágesszencia visszafogja a zavaró érzelmi hatásokat és koordinálja a gondolatokat, világosabbá teszi az elmét és a gondolkodást. Stimulálja a felfogó képességet és elősegíti az analitikus gondolkodást, valamint segít felülemelkedni a depresszív állapotokon.


csalan - Csalán (Urtica dioica)

Egység, enyhülés.
Segít megoldani a konfliktusokat a csoportban vagy a közösségben. Megerősíti a család egységét. Javasolt mindazoknak, akik már nem tudnak kommunikálni a csoport vagy a család többi tagjával. Megnyugtat és bátorít a család szétszakadása esetén.


cseregalagonya - Cseregalagonya (Crataegus oxyacantha)

A szív békéje.
A külső hatásoktól és érzelmi kötöttségektől való megszabaduláshoz. Enyhíti egy kedves lénytől való elválás felett érzett fájdalmat, valamint csökkenti szomorúságunkat és a szív fájdalmait is.


csombormenta - Csombormenta (Mentha pulegium)

Védekezés, világos elme.
Azoknak, akiket megzavartak mások negatív gondolatai. A mások gondolatai által könnyen befolyásolható egyéneknek.


csungo-amarant - Csüngő amaránt (Amaranthus caudatus)

Önmagunkon való felülemelkedés.
A kétségbeesett helyzetekben, amikor az egyén mindent sivárnak, ellenségesnek érez, nyomasztja a magány és a kivetettség érzése. Lehetővé teszi az extrém szenvedés, a teljes elkeseredés, a kilátástalan és reménytelen helyzetek túlélését. Megerősíti a szervezetet, ha támadás éri, ha legyengült vagy stabilitását vesztette.


dohany - Dohány (Nicotiana tabacum) Nyílt szív.

Olyan ideges, rideg és feszült egyéneknek, akik minden érzelmi kapcsolatot és érzékenységet elveszítettek a környezetükkel szemben, érzelmi szempontból hidegek. Jó a modern világ elgépiesítő hatásai ellen.


Vissza az előző oldalra