Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

E, É, F kezdőbetűs virágesszenciák

Vissza az előző oldalra

fuzike - Erdei füzike (Epilobium angustifolium)

Regenerálódás, megtisztulás.
A nehéz események leküzdéséhez. Az egyént új fejlődési szakaszba átvezető átalakulás katalizátora. Elősegíti a – jelenben már nem érvényes – régi megszokásoktól, viselkedésformáktól és szokásoktól való elszakadást.


erdei-ibolya - Erdei ibolya (Viola hirta)

Kiteljesedett érzékenység. A félénk, sérülékeny, visszahúzódó és magánykedvelő egyéneknek. Csak látszólag hidegek vagy visszafogottak, tulajdonképpen félnek előtérbe kerülni és nehezen nyílnak meg mások előtt. Segít kommunikálni és elkerülni a túlzottan tapintatos magatartást az érzékenység megőrzése mellett.


erdei-malyva - Erdei mályva (Malva sylvestris)

Önelfogadás, szociális nyitottság.
Az élet során lezajló átváltozási folyamatok – különösképpen az öregedés – elfogadásához. Emellett növeli a félénk emberek önbizalmát és szívélyességét. Segít a bizonytalanság és a bezárkózás leküzdésében. Hasznos esszencia azoknak, akik társaságban rosszul érzik magukat.


eukaliptusz - Eukaliptusz (Eucalyptus globulus)

Lelkesedés, az életbe vetett hit. A kapcsolati konfliktusok vagy megoldatlan érzelmi traumák miatti melankólia, szomorúság és bánat ellen, amelyek légzési panaszok formájában nyilvánulnak meg. Segít feldolgozni a múltbéli traumákat, és továbblépni.


etkezesi-paprika - Étkezési paprika (Capsicum annuum)

Akarat, lelkesedés. A mozdulatlanságot legyőző erős katalizátor. Fejleszti az akaraterőt, motivál és lelkesít. Kimozdít a blokkolt helyzetekből, és lehetővé teszi az előrehaladást.


feher-cickafark - Fehér cickafark (Achillea millefolium)

Védekezés, integráció.
Azoknak, akik sérülékenynek érzik magukat a környezet rossz (vagy rossznak érzett) hatásaival szemben. A környezeti szennyeződésre és ártalmakra való extrém érzékenység ellen (radioaktivitás, elektromos vagy elektromágneses mező, zajártalom). Ezt az esszenciát azoknak ajánljuk, akik hivatásukból fakadóan mások problémáival és szenvedéseivel szembesülnek vagy ki vannak nyílva ezek felé.


feher-tavirozsa - Fehér tavirózsa (Nymphaea alba)

Elszakadás, bőség.
A teljesség és bőség kifejezésére, de nem a versengés, hanem az együttműködés jegyében, legyen akár a munka, a pénz, a családi vagy társadalmi keretek viszonyairól szó. Attól való félelem ellen, hogy elveszítjük azt, ami a miénk. Akik kételkednek saját képességeikben, és pénzügyeikben rendre kudarcot vallanak.


feketebodza - Feketebodza (Sambucus nigra)

Regenerálódás, megtisztulás, vitalitás. Segít feldolgozni a szégyenérzetet, a megalázottság és a tökéletlenség érzését. A színtelen, visszahúzódó, engedelmes, vitalitáshiányos egyéneknek. Azoknak, akik megtagadják a testüket, és akik hamis látszatok mögé bújnak. Javasolt, ha elhagyatottnak érezzük magunkat vagy tele vagyunk bizonytalansággal. Válságokat vagy súlyos eseményeket követő üresség és önbizalom¬vesztés esetén is hasznos.


fekete-nadalyto - Fekete nadálytő (Symphytum officinale)

Testtudat, vitalitás.
Tónussal és vitalitással tölti el a szervezetet. Elősegíti a test ellazulását. Fejleszti az élettani folyamatok tudatos kontrollját és javítja a reflexeket: ez a legjobb esszencia a sportolóknak és a jógában, harcművészetekben, meditációban és biofeedbackben járatosaknak.


fokhagyma - Fokhagyma (Allium sativum)

Félelmektől való megszabadulás, ellenállás.
A félős, nyugtalan vagy könnyen befolyásolható egyéneknek ajánlott. Azoknak, akiket a nyugtalanság megbénít, és kiszívja az energiáikat.


fukszia - Fukszia (Fuchsia hybrida)

Elfojtott érzelmek megértése.
A gyakran hamis érzelmektől fedett, akár még gyermekkori szomorúsághoz, haraghoz kötődő érzelmek feloldását, megértését és felszínre hozatalát elősegítő emocionális katalizátor.


fugefa - Fügefa (Ficus carica)

Tisztánlátás, önkontroll.
A zavaros gondolatok és az önuralom elvesztésétől való félelem ellen. Fejleszti a tiszta gondolkodást, a magabiztosságot és az emlékezetet. Elősegíti a fiziológiai folyamatok agyi kontrollját.


Vissza az előző oldalra