Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

G, Gy, H, I, J kezdőbetűs esszenciák

Vissza az előző oldalra

golgotavirag - Golgotavirág (Passiflora sp.)

Kiengedés, megbocsátás. Segít nyugodtan és derűvel elviselni az élet eseményeit. Azoknak, akik túlságosan sokat foglalkoznak önmagukkal, és nem képesek megbirkózni a megpróbáltatásokkal és a nehéz pillanatokkal. Stabilizál és megszünteti az érzelmi zavart. Elősegíti a kinyílást magasabb tudatállapotok felé.


gorogdinnye - Görögdinnye (Citrullus vulgaris)

Harmonikus terhesség.
Megerősíti a gyermekre vágyó pár összhangját. A terhesség alatt harmonizál és stabilizál. Ellensúlyozza a terhes nő túlérzékenységét.


granatalmafa - Gránátalmafa (Punica granatum)

Női kreativitás.
Segíti a nőket a szakmai karrier és a családi élet közötti kiegyensúlyozatlanságból eredő konfliktusok megoldásában. Tanácsoljuk ezt az esszenciát azoknak a nőknek, akik visszautasítják vagy nem képesek megélni saját nőiségüket. Harmóniát és kiegyensúlyozottságot kölcsönöz a terhesség utolsó szakaszában.


gyermeklancfu - Gyermekláncfű (Taraxacum officinalis)

Könnyedség és testi dinamizmus.
Fokozza a hajlékonyságot, elősegíti az izmok és az elme ellazulását. Megkönnyíti a test relaxációját. Javasolt sportolóknak és mindenkinek, aki fizikai munkát végez (masszőr, gyógytornász). Az olyan igényes egyénnek, aki túl sokat követel a szervezetétől, túlságosan serény, megerőlteti magát, és ennek eredményeként sok fizikai, idegi és érzelmi feszültséget halmoz fel.


havasi-gyopar - Havasi gyopár (Leontopodium alpinum)

Odaadás, tisztánlátás.
Azoknak, akik elveszettnek érzik magukat, és nem tudják, milyen irányba haladjanak a nehéz pillanatokban. Segít tiszta és határozott tekintettel nézni az élet választásait és világosan újra meghatározni a célokat a lehetőségek függvényében. Azoknak, akiknek jól megalapozott élettervük van, de nem képesek azt a gyakorlatba átültetni. Segít abban, hogy a célt az alapvető értékekkel összhangban lévő erő, bizalom és tisztánlátás birtokában kövessük.


havasi-palastfu - Havasi palástfű (Alchemilla alpina)

Feltétel nélküli szeretet, bizalom, oltalom.
Azoknak, akik az anyai kapcsolat hiányától szenvednek vagy szenvedtek. Akik nem képesek érzelmeiket kifejezni a hozzátartozóknak és a szülőknek, és állandó szeretetéhségben élnek. Segít megszabadulni az elfojtott érzelmektől és visszatalálni a szeretetre való képességhez.


haromszinu-arvacska - Háromszínű árvácska (Viola tricolor)

Belső erő, ellenállás.
Azoknak, akik gyengének, erőtlennek érzik magukat, és visszatérő fertőző betegségben szenvednek. Megerősíti és védi a szervezetet.


harsfa - Hársfa (Tilia platyphyllos)

Szeretetre való fogékonyság.
Fejleszti az emberi szeretetre való fogékonyságot. Megerősíti az anya-gyermek kapcsolatot. Megkönnyíti a tiszteletteljes és szívélyes véleménycserét és kommunikációt. Védelmet, éltető melegséget, nyugalmat és szelídséget nyújt. Javasolt mindazoknak, akik úgy érzik, hogy el vannak vágva embertársaiktól vagy a gyökereiktől, elhagyatottnak vagy magányosnak érzik magukat.


hegyi-arnika - Hegyi árnika (Arnica montana)

Regenerálódás, vigasz.
Megszünteti az energiablokkokat. Segít abban, hogy felülemelkedjünk a nehéz pillanatokon, és beépítsük az ezekből nyert tapasztalatokat. Serkenti a vitalitást és megkönnyíti az önmagunkhoz való visszatalálást egy megrázkódtatás után.


hovirag - Hóvirág (Galanthus nivalis)

Elengedés, megújulás.
Hogy a személyiség határozott kifejezésének kockázatát vállalva merjünk cselekedni. Segít túllépni a próbatételeken anélkül, hogy az elesettség eluralkodna rajtunk. Lendületet és erkölcsi támaszt nyújt a múlt szenvedéseitől való megszabaduláshoz és az előrehaladáshoz. Azoknak, akik attól szenvednek, hogy fizikai vagy intellektuális hátrányuk miatt nem képesek élni a lehetőségeikkel.


indiai-lotusz - Indiai lótusz (Nelumbo nucifera)

Nyílt szív, alázat. Mindenkinek ajánlott, univerzális esszencia. Dinamizálja és felerősíti a többi gyógykészítmény hatását. Segít a gőg, a hiúság és a felsőbbrendűségi érzés legyőzésében. Megnyitja a szívet.


jazmin - Jázmin (Jasmine officinalis)

Megtisztulás, önelfogadás. Azoknak, akik nem sokra becsülik, nem tudják szeretni önmagukat, akiknek negatív önképük van. Segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Elősegíti a szív nyitottságát és igazi szellemi identitásunk megtalálását. Segít megszabadulni a mérgektől, legyenek azok valódiak vagy csak képzeltek.


Vissza az előző oldalra