Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

K kezdőbetűs esszenciák

Vissza az előző oldalra

kajszibarack - Kajszibarack (Prunus armeniaca)

Öröm, teljesség.
Felelősségteljes értelmiségieknek, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, és hajlamosak a hirtelen kedélyváltozásokra. Segít oldani a szellemi és érzelmi feszültséget. Megkönnyíti a belső konfliktusok megoldását.


kaliforniai-kakukkmak - Kaliforniai kakukkmák (Eschscholzia californica)

Megfontoltság, visszafogottság.
Azoknak, akiket könnyen el lehet kábítani vagy kápráztatni. Javasolt azoknak, akik kerülik a megszokást, a mindennapi kötelezettségeket, és inkább a csalóka csillogást keresik. Azoknak is, akik hajlamosak a túlzásokra, a fanatizmusra, illetve vonzódnak a szektákhoz. Önmagunk megfigyelésének, meghallgatásának fejlesztésével segíti a szellemi útkeresést.


kamilla - Kamilla (Matricaria recutita)

Ellazulás, derű, nyugalom.
A nyugtalan vagy kielégítetlen egyéneket lecsillapítja, segíti őket a saját érzelmeiket kiengedni. Javasolt a változó kedélyű gyermekeknek, akik gyorsan méregbe gurulnak, vagy elsírják magukat, vagy megsértődnek. Lefekvéskor elősegíti az ellazulást.


kapor - Kapor (Anethum graveolens)

Tapasztalatok befogadása.
Azoknak, akik úgy érzik, hogy összecsapnak a fejük fölött a túl gyors életritmus hullámai. Hasznos a túlzott ingerek ellen (a városi élet feszültségei). Elősegíti a mentális világosságot. A bonyolult vagy szokatlan helyzetek megértéséhez és elfogadásához.


kerti-borago - Kerti borágó (Borago officinalis)

Bátorság.
A szomorúság, bánat, valamint a megpróbáltatásokkal és veszélyekkel szemben érzett elbizonytalanodás legyőzésére. Azoknak, akiket letörnek az élet eseményei és nehéz a szívük.


kerti-izsop - Kerti izsóp (Hyssopus officinalis)

Bűnbánat, megbocsátás.
A bűntudat legyőzésére azokban az esetekben, amikor meg vagyunk győződve arról, hogy bűnt követtünk el. Lehetővé teszi a bűntudatot kiváltó beállítódás és viselkedés megértését és túlhaladását.


kerti-oroszlanszaj - Kerti oroszlánszáj (Antirrhinum majus)

Az igazi beszéd, kiengedés.
Azoknak, akik nehezen beszélnek vagy fejezik ki érzelmeiket, illetve megnyilvánulásaik erőszakosak és agresszívek. Segíti az elfojtott érzelmektől való megszabadulást és a verbális kifejezés révén megteremti a kiengedés lehetőségét. Elősegíti az „igazi” beszéd megszületését.


kigyogyokeru-keserufu - Kígyógyökerű keserűfű (Polygonum bistorta)

Nyitottság, önkontroll. Annak érdekében, hogy saját vágyainkhoz hűek maradjunk, mindamellett elismerjük és tiszteletben tartjuk másokéit is. Segít legyőzni a tanácstalanságot, a szétszórtságot és a figyelmetlenséget. Megerősíti és összeszedettebbé teszi a fellegekben járókat, különösképpen a nagy változások idején.


kinai-malyvarozsa - Kínai mályvarózsa (Hibiscus rosa sinensis)

A szerelem és a szexualitás egyesítése.
Azoknak a nőknek, akik elveszítettek minden „feeling”-et, minden kapcsolatot saját szexualitásukkal. Lehetővé teszi az érzékenység és az érzelmi melegség bevezetését a kihűlt, elidegenedett és lélektelen szexualitásba.


koromvirag - Körömvirág (Calendula officinalis)

Fogékonyság, szívélyesség.
Azoknak, akik csak felületesen figyelnek másokra. Mások üzeneteinek szavakon túli, igazi értelmének megértéséhez. Javasolt azoknak, akik szavaikkal gyakran megsértenek másokat, sértegetnek vagy állandóan vitáznak. Melegséget, érzékenységet és kedvességet kölcsönöz kommunikációnknak.


kortefa - Körtefa (Pyrus communis)

Egyensúly, testi könnyedség. Egyensúlyvesztés után segít magunkra találni. Kiegyensúlyozza a gerincoszlopot és visszaigazítja a testet függőleges tengelyéhez.


korisfa - Kőrisfa (Fraxinus excelsior)

Megértés, elszakadás. Hozzájárul a személyiség rejtett oldalainak kibontakozásához. Segít abban, hogy derűsen szemlélhessük a múlt fájdalmas eseményeit és megértsük a jelentésüket, ahelyett hogy visszavonulót fújnánk. Azok számára, akik a megélt dolgok értelmét keresik, és arra van szükségük, hogy felfedezzék a valódi természetükkel harmóniában lévő értékeket.


kozonseges-gyikfu - Közönséges gyíkfű (Prunella vulgaris)

Belső gyógyító erő. Elősegíti az átalakulást. Önmagunk elfogadása által feléleszti belső regenerációs képességeinket. Kellő erőt, önbizalmat és motivációt nyújt erőnk visszanyeréséhez. Segíti az egyént böjtidőszakban, próbatétel vagy lábadozás során. Elősegíti a tápanyagok nagy részének beépülését. Azoknak javasoljuk, akiknek a jó közérzethez mindig szükségük van valamilyen külső támaszra.


kozonseges-nyirfa - Közönséges nyírfa (Betulus pendula)

Vitalitás, regeneráció.
Dinamizál és revitalizál. Az öregedéshez kapcsolódó megcsontosodott elképzelések legyőzéséhez. Segít megtalálni életünk értelmét a megmerevedett magatartásformák és szokások túlhaladása révén.


kozonseges-palastfu - Közönséges palástfű (Alchemilla vulgaris)

Anyaság tudata, kiteljesedett nőiesség.
Azoknak a nőknek, akik nőiségüket a gondoskodó anyaszerep mögé rejtik. Hasznos a nemi szervekkel összefüggő mindennemű megrázkódtatás, sokk esetén. Segít az utódnemzés zavarából adódó veszteség, üresség és hiányérzet leküzdésében. Emellett megerősíti a természettel és a földdel való kapcsolatunkat.


kukorica - Kukorica (Zea mays)

Biztos pont, egyensúly.
Kiegyensúlyozza és harmonizálja az egyén földdel való (függőleges), és embertársaival való (vízszintes) viszonyát. Javasoljuk a városlakóknak, különösen a túlzsúfolt környezetben élőknek. Azoknak, akik mesterséges környezetben élnek, akik úgy érzik, hogy irányt tévesztettek, és szükségét érzik a földdel való kapcsolatuk megújításának.


Vissza az előző oldalra