Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

O, Ö, P kezdőbetűs esszenciák

Vissza az előző oldalra

orbancfu - Orbáncfű (Hypericum perforatum)

Védelem, belső erő.
Megkönnyíti az érzékeny, nyugtalanul alvó és sötétségtől félő gyermek elalvását. Erőt ad és védelmet nyújt a túl nyitott vagy sérülékeny egyéneknek.


orgona - Orgona (Syringa vulgaris)

Rugalmasság, flexibilitás.
A hát energiakeringésének kiegyensúlyozásához. A megtörteknek, akiknek minden csak „púp a hátukon”. Hajlékonnyá teszi a hátat és hozzájárul az izmok ellazításához. A sportolóknak és a nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlott esszencia.


orvosi-tisztesfu - Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis)

Harmonikus szexualitás. Segít a nemiséggel összefüggő belső konfliktusok megoldásában. Stabilizálja a megzavart szexuális életet (szexuális hiperaktivitás, megalázó szexuális játékok). Segít legyőzni a fantáziálás és a szexuális vágyak által keltett kényszeres szükségleteket.


orvosi-zsalya - Orvosi zsálya (Salvia officinalis)

Az élet megértése, elfogadás.
Azoknak, akik úgy gondolják, hogy nincs értelme az életüknek. Elősegíti az elmélkedést az élet eseményeinek jelentésén. Megértéshez és belső békéhez vezet. Tudatosítja a létezés spirituális dimenzióját és lehetővé teszi, hogy az élet történéseit kellő távlatból szemléljük.


orokzold-puszpang - Örökzöld puszpáng (Buxus sempervirens)

Szabadság, önmegvalósítás.
Akaratgyengéknek, félénkeknek, erélyteleneknek, akiken mások uralkodnak. Segít kibontakoztatni saját, minden külső befolyástól mentes személyiségünket. Segít megszabadulni mások befolyásától: erőt, bátorságot és kitartást ad.


oszibarackfa - Őszibarackfa (Prunus persica)

Önzetlenség (altruizmus), kiengedés.
Gyógyító katalizátor, elősegíti a feszültségektől való megszabadulást. Azoknak, akik túl sokat foglalkoznak a saját problémáikkal, és nem képesek mások és a világ előtt megnyílni. Külsődleges használatra javasolt.


petunia - Petúnia (Petunia hybrid)

Szellemi világosság, lelkesedés.
Azoknak, akikből hiányzik a lelkesedés, vagy éppen ellenkezőleg, túl szertelenek és szétszórtak, ezért nehezen érik el céljaikat. Segít meghatározni a prioritásokat, mellőzni a lényegtelent és összpontosítani a lényegre, a cél leggyorsabb elérése érdekében.


pillangovirag - Pillangóvirág (Cosmos bipinnatus)

Ékesszólás.
A közönség előtt való nyugodt és magabiztos önkifejezéshez. Javasolt a szónokoknak, színészeknek, íróknak. A félénk, introvertált vagy bizonytalan embereknek segít gondolataik világosabb és könnyebb kifejtésében.


Vissza az előző oldalra