Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

R, S, Sz, T, V kezdőbetűs esszenciák

Vissza az előző oldalra

ragados-maszkvirag - Ragadós maszkvirág (Mimulus auriantacus)

Szexuális félelmektől való megszabadulás.
Megszünteti a szexualitással és intimitással kapcsolatos zavarokat. Kiegyensúlyozza a szexuális és az azzal összefüggő energiákat. Összehangolja a szerelmet és a szexualitást, valamint rávilágít az élet valamennyi aspektusának szentségére. Akkor használjuk, ha a szerelem nem képes megnyilvánulni a szexualitásban.


reti-boglarka - Réti boglárka (Ranunculus acris)

Önbecsülés, bizalom.
Azoknak, akik kételkednek önmagukban, alábecsülik magukat, nem tudják önmagukat megfelelően értékelni. Megnyitja és önbizalommal tölti el a félénk és tartózkodó embereket.


rezvirag - Rézvirág (Zinnia elegans)

Öröm, vidámság, könnyedség.
A nevetés, mint nagyon hatékony terápia elfogadására. Kihozza a mindannyiunkban bennünk lakó gyermeket. Feszültségoldó. Segíti azokat a szülőket, akiknek kommunikációs problémáik vannak a gyerekeikkel. Javasolt azoknak, akiknek szükségük van a felszabadító nevetésre.


rozmaring - Rozmaring (Rosmarinus officinalis)

Érzékenység, jelenlét.
A tanácstalanoknak és a feledékenyeknek, valamint az aluszékonyaknak. Azoknak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben. Javasolt a vitalitásukat vesztett, el-elbóbiskoló idős embereknek. Frissen tartja a szellemet és fejleszti az érzékenységet. Mogorva és zárkózott egyéneknek.


rozsaszin-cickafark - Rózsaszín cickafark (Achillea millefolium)

Védekezés, integráció.
A mások érzelmeivel könnyen azonosuló, érzékeny egyéneknek. Érzelmi téren megerősíti azokat, akiket közvetlen környezetük destabilizál, és akik könnyen hagyják magukat befolyásolni.


rozsdas-havasszepe - Rozsdás havasszépe (Rhododendron ferrugineum)

Öröm, vigasz.
Melegséget és vigaszt nyújt a rideg és problematikus környezetben élőknek, és a szomorúságra, melankóliára vagy elbátortalanodásra hajlamosaknak. Megkönnyíti az érzelmek felszabadulását, amikor ezek légzési és mellkasi panaszokban nyilvánulnak meg.


sargacickafark - Sárga cickafark (Achillea filipendulina)

Nyitottság, védekezés.
A külvilágtól önvédelemből elzárkózó, túlérzékeny és sebezhető egyéneknek. Segíti a személyiség kibontakozását az aktív közösségi életben az egyéniség és az érzékenység megóvása mellett.


sarkantyuvirag - Sarkantyúvirág (Tropaeolum majus)

Vitalitás, szellemi nyitottság.
A túlhajszoltság miatti időszakos kihagyásaink esetén. Javasolt mindazoknak, akiknek munkája a testet kimerítő, intenzív szellemi tevékenységgel jár, valamint azoknak, akik az intellektust túlzottan is előnyben részesítik a test kárára. Serkenti a vitalitást.


sepruzanot - Seprűzanót (Cytisus scoparius)

Kitartás, hit, motiváció.
A pesszimizmus, bátortalanság és reménytelenség ellen. Segít, hogy az élet nehézségeit növekedési és fejlődési lehetőségként éljük meg. Szívósságot és kitartást kölcsönöz a folyamatosan nehézségekkel és megpróbáltatásokkal küzdőknek.


skarlat-maszkvirag - Skarlát maszkvirág (Mimulus cardinalis)

Intenzív érzelmek alóli felszabadulás.
A kolerikus és agresszív egyéneknek. Segítség azoknak, akik elfojtják a haragjukat vagy az agresszivitásukat, mert tartanak attól, hogy elveszíthetik az önuralmukat, illetve attól, hogy a környezetük elutasítja magatartásukat. Lehetővé teszi a személyek közötti hatalmi és kolerikus helyzetek megoldását. Felszabadítja a vitalitást a harag vagy neheztelés bénító hatása alól.


szazszorszep - Százszorszép (Bellis perennis)

Gondolatok rendszerezése, integráció.
Segít gondolati szinten rendszerezni a különböző forrásokból származó információkat, és azokat globális és egységes perspektívába rendezni. Projekttervezőknek és tevékenységszervezőknek ajánlott esszencia.


szemviditofu - Szemvidítófű (Euphrasia officinale)

Megértés, intuíció.
Azoknak, akik figyelmetlenség vagy érdektelenség miatt kevéssé figyelnek környezetükre és másokra. Fejleszti az érzékenységet és támogatja az intuíciót.


szivvirag - Szívvirág (Dicentra spectabilis)

Érzelmi kötelékektől való megszabadulás.
Azoknak, akik fájdalmas szakításon mennek keresztül: egy kedves lény elvesztése, szakítás. A félelmen vagy birtokláson alapuló érzelmi függőség ellen. Elősegíti a nyomasztó intenzív érzelmek felszínre kerülését. Kiegyensúlyozottságot biztosít és segíti az elhatárolódást a problémától.


tok - Tök (Cucurbita pepo)

Harmonikus terhesség.
Az érzelmek egyensúlyban tartásával segíti a terhes nőt. Általános értelemben: serkenti és növeli a női kreativitást, kiváltképp, ha az – a nehéz szociális vagy kulturális környezet miatt – visszafojtott vagy elfojtott.


turbanliliom - Turbánliliom (Lilium martagon)

Megfontoltság, együttműködés.
Fejleszti az együttműködést, a szolidaritást és a másikra való figyelés képességét a személyes kapcsolatokban. Megkönnyíti a csoportmunkát és a közös siker elérését. Javasolt a domináns karakterű vagy túlságosan is ellentmondást nem tűrő, uralkodásra hajlamos, harcos és agresszív embereknek is.


vadcseresznyefa - Vadcseresznyefa (Prunus avium)

Vidámság, jókedv.
A pesszimista és mogorva, a dolgoknak mindig csak a negatív oldalát látó egyéneknek. Derűs és optimista életfelfogást kölcsönöz.


vadmurok - Vadmurok (Daucus carota)

Éleslátás, érzékenység.
Elősegíti a tisztánlátást és a parapszichológiai képességek felébredését. Azoknak, akik túlságosan is elmerülnek vagy a szellemi, vagy az érzelmi világban, megakadályozva ezáltal a többi pszichés képességük kibontakozását.


vadszeder - Vadszeder (Rubus fructicosus)

Konkretizálás, vizualizáció. Azoknak, akik nem tudják megfogalmazni terveiket, vágyaikat, és nehezen valósítják meg elképzeléseiket a gyakorlatban. A tehetetlenséget és mozdulatlanságot feloldó katalizátor. Felszínre hozza a rejtett képességeket. Mindenkinek javasolt, aki meditál, vizualizál és álomokat fejt.


varadics - Varádics (Tanacetum vulgare)

Határozott szellem, tettrekészség.
Azoknak a határozatlan, lassú és apatikus egyéneknek, akik nem képesek cselekedni, előbbre lépni, és akik mindig mindent halogatnak, mert félnek a nehézségektől, a kellemetlenségtől, és hogy elveszítik lelki békéjüket.


verehullo-fecskefu - Vérehulló fecskefű (Chelidonium majus)

Megnyilvánulás, véleménycsere, nyitottság.
Megkönnyíti a kommunikációt, a véleménycserét és fogékonnyá tesz. A magukba zárkózott, nehéz felfogású vagy makacs, nehezen kommunikáló embereknek.


voroshagyma - Vöröshagyma (Allium cepa)

Kiengedés, érzelmi felszabadulás.
Segít a régi, megoldatlan érzelmi megrázkódtatások leküzdésében. A pszichológiai gátak lebontásával segíti az önelemzést és az elfojtott érzelmek felszínre kerülését.


Vissza az előző oldalra