Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

L, M, N kezdőbetűs esszenciák

Vissza az előző oldalra

levendula - Levendula (Lavendula officinalis)

Megtisztulás, nyugalom. A túlzott inger által előidézett idegfeszültség csökkentésére. Nagy szellemi aktivitás miatt fellépő extrém idegesség esetére. Olyan érzékeny és finom embereknek, akiknek erkölcsi érzékét sértik a naponta tapasztalt jelenségek, és ettől idegesekké válnak.


lohere - Lóhere (Trifolium pratense)

Tisztánlátás, nyugalom. Nyugalmat és „összeszedettséget” biztosít tömegmozgalmak idején és a kollektív, destabilizáló tudatállapotok esetén. Krízishelyzetben (természeti csapások, konfliktusok, szerencsétlenségek) segít megőrizni hidegvérünket. Lehetővé teszi lelki egyensúlyunk megtartását.


lucfenyo - Lucfenyő (Picea abies)

Őszinteség, szívélyesség. A szigorú, hideg, rideg, tökéletességre törekvő, kompromisszumot el nem fogadó, önmagukat meg nem kérdőjelező embereknek.


macskagyoker - Macskagyökér (Valeriana officinalis)

Derű, megnyugvás. A nap végén és a lefekvéskor megkönnyíti a megnyugvást és a relaxációt. A felelősségeket viselő, gondoktól és a mindennapi stressztől gyötört egyéneknek javasolt esszencia.


mandulafa - Mandulafa (Prunus amygdalus)

Életöröm, vitalitás. Azoknak, akik félnek megöregedni és nem fogadják el az idő múlását. Elősegíti a test öregedésének elfogadását és az egyszerű fizikai megjelenésen túli szépség megértését. Megerősíti és regenerálja a testet.


majusi-gyongyvirag - Májusi gyöngyvirág (Convallaria majalis)

Ártatlanság, spontaneitás, cselekvési szabadság. Azoknak, akik számára az élet feladatok, kötelességek és társadalmi konvenciók sorozata. Akik mások elismerésére vágynak és a körülmények rabjai. A lázadóknak, a bizalmatlanoknak, akik visszautasítják ugyan a konformizmust, mégis valódi természetüknek ellentmondó külső körülmények hatalma alá kerülnek. Javasolt azoknak a kamaszoknak, akik túl hirtelen léptek ki a gyermekkorból, és nem találják a helyüket a felnőttek világában.


mezei-juhar - Mezei juhar (Acer campestre)

Vitalitás, dinamizmus, fluiditás. Elősegíti az egyensúly megtalálását és az energiaáramlást. Azoknak, akik úgy érzik, cselekvésképtelenek, illetve hogy egy helyben topognak. Felélénkíti és feltölti a szervezetet, ha energiái leblokkoltak. Akupunktúrás kezelés alatt javasolt.


mezei-tikszem - Mezei tikszem (Anagallis arvensis)

Önigenlés. A szülői fennhatósággal és az apaképpel kapcsolatos problémák megoldására. Azoknak, akik akaratgyengék és nehezen szánják rá magukat a cselekvésre.


mimoza - Mimóza (Acacia dealbata)

Nyitottság, empátia. A félénk, introvertált, független, magukba zárkózó és másoktól elkülönülő egyéneknek. Elősegíti a mások és a világ felé való kinyílást. Elbátortalanodás esetén vagy depressziós időszakokban, amikor magányosnak, elhagyatottnak érezzük magunkat.


molyhos-okorfarkkoro - Molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus)

Belső figyelem, egyenesség, erkölcsi szigor. Azoknak, akik nem tudják, hogyan éljenek és milyen erkölcsi normákat kövessenek. Segít abban, hogy másokhoz és önmagunkhoz is őszinték legyünk. Megkönnyíti és elősegíti a csoportmunkát. A csoport egységének megteremtésében és a csoportösszhang fejlesztésére.


napraforgo - Napraforgó (Helianthus annuus)

Kiegyensúlyozott önkifejezés. Segít megoldani a szülői – vagy a szülőképhez kapcsolódó – konfliktusokat. Egyensúlyba hozza az egót, ha túlsúlyba jut (egoizmus, hiúság) vagy háttérbe szorul (önbecsülés hiánya). Elősegíti igazi természetünk harmonikus kifejeződését és segít kreatívnak lenni e világban.


narancsfa - Narancsfa (Citrus sinensis)

Érzelmi felszabadulás. Érzelmi katarzist elősegítő hatékony katalizátor. Megszabadít az érzelmi feszültségektől és segít a kapcsolódó konfliktusok feloldásában. Megnyugtatja a felkorbácsolt érzelmeket.


nefelejcs - Nefelejcs (Myosotis sylvatica)

Tudatosítás, fogékonyság. A körülöttünk lévőkkel – illetve a fizikailag jelen nem lévőkkel vagy már elhunytakkal – összekötő érzelmi kötelékeket tudatosítja és megerősíti. Szerettünk elvesztése után segít elviselni a magányt és az elhagyatottságot. A terhesség alatt megerősíti az anya-magzat kapcsolatot. Serkenti a szellemi élénkséget és az éleslátást.


noszirom - Nőszirom (Iris sp.)

Ihlet, művészi kreativitás. Megszünteti az ihlethiány vagy a tökéletlenség érzése keltette frusztrációt. Elősegíti az olyan emberek kreativitását, akiknél a művészi kifejeződés életük egy adott pillanatában elfojtás alá került.


Vissza az előző oldalra