Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

4. Jelenlét

Világosság-Elővigyázatosság-Érdektelenség
Egyensúlytalanság típusa: Zavarodottság-Érdektelenség

- Bíboros hajnalka - (Ipomea purpurea)
- Borsmenta - (Mentha piperita)
- Citromfa - (Citrus limonum)
- Görögdinnye - (Citrullus vulgaris)
- Kajszibarack - (Prunus armeniaca)

- Mandulafa - (Prunus amygdalus)
- Orvosi zsálya - (Salvia officinalis)
- Rozmaring - (Rosmarinus officinalis)
- Sarkantyúvirág - (Tropaeolum majus)
- Százszorszép - (Bellis perennis)
- Szemvidítófű - (Euphrasia officinale)
- Vadmurok - (Daucus carota)


Vissza az előző oldalra


biboros-hajnalka - Bíboros hajnalka (Ipomea purpurea)

Vitalitás, stabilitás.
A szervezet tonizálásához és felfrissítéséhez. Segít legyőzni a káros szokásokat (alkohol, kávé, cigaretta…). Rendezi a hétköznapok életritmusát, és visszaadja a kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges stabilitást.


borsmenta - Borsmenta (Mentha piperita)

Figyelem, szellemi élénkség. A borsmenta virágesszenciát a mentális lustaság, fáradtság, letargia, levertség orvoslására használják. Fejleszti a figyelmet, a koncentrációt, elősegíti a szellemi frissességet. Azoknak ajánlott, akik minden energiájukat az emésztésre fordítják, és emésztési folyamatuk megakadályozza bármiféle agyi, pszichikus tevékenység beindulását.


citromfa - Citromfa (Citrus limonum)

Az elme világossága.
A citromfa virágesszencia visszafogja a zavaró érzelmi hatásokat és koordinálja a gondolatokat, világosabbá teszi az elmét és a gondolkodást. Stimulálja a felfogó képességet és elősegíti az analitikus gondolkodást, valamint segít felülemelkedni a depresszív állapotokon.


gorogdinnye - Görögdinnye (Citrullus vulgaris)

Harmonikus terhesség.
Megerősíti a gyermekre vágyó pár összhangját. A terhesség alatt harmonizál és stabilizál. Ellensúlyozza a terhes nő túlérzékenységét.


kajszibarack - Kajszibarack (Prunus armeniaca)

Öröm, teljesség.
Felelősségteljes értelmiségieknek, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, és hajlamosak a hirtelen kedélyváltozásokra. Segít oldani a szellemi és érzelmi feszültséget. Megkönnyíti a belső konfliktusok megoldását.


mandulafa - Mandulafa (Prunus amygdalus)

Életöröm, vitalitás.
Azoknak, akik félnek megöregedni és nem fogadják el az idő múlását. Elősegíti a test öregedésének elfogadását és az egyszerű fizikai megjelenésen túli szépség megértését. Megerősíti és regenerálja a testet.


orvosi-zsalya - Orvosi zsálya (Salvia officinalis)

Az élet megértése, elfogadás.
Azoknak, akik úgy gondolják, hogy nincs értelme az életüknek. Elősegíti az elmélkedést az élet eseményeinek jelentésén. Megértéshez és belső békéhez vezet. Tudatosítja a létezés spirituális dimenzióját és lehetővé teszi, hogy az élet történéseit kellő távlatból szemléljük.


rozmaring - Rozmaring (Rosmarinus officinalis)

Érzékenység, jelenlét.
A tanácstalanoknak és a feledékenyeknek, valamint az aluszékonyaknak. Azoknak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben. Javasolt a vitalitásukat vesztett, el-elbóbiskoló idős embereknek. Frissen tartja a szellemet és fejleszti az érzékenységet. Mogorva és zárkózott egyéneknek.


sarkantyuvirag - Sarkantyúvirág (Tropaeolum majus)

Vitalitás, szellemi nyitottság.
A túlhajszoltság miatti időszakos kihagyásaink esetén. Javasolt mindazoknak, akiknek munkája a testet kimerítő, intenzív szellemi tevékenységgel jár, valamint azoknak, akik az intellektust túlzottan is előnyben részesítik a test kárára. Serkenti a vitalitást.


szazszorszep - Százszorszép (Bellis perennis)

Gondolatok rendszerezése, integráció.
Segít gondolati szinten rendszerezni a különböző forrásokból származó információkat, és azokat globális és egységes perspektívába rendezni. Projekttervezőknek és tevékenységszervezőknek ajánlott esszencia.


szemviditofu - Szemvidítófű (Euphrasia officinale)

Megértés, intuíció.
Azoknak, akik figyelmetlenség vagy érdektelenség miatt kevéssé figyelnek környezetükre és másokra. Fejleszti az érzékenységet és támogatja az intuíciót.


vadmurok - Vadmurok (Daucus carota)

Éleslátás, érzékenység.
Elősegíti a tisztánlátást és a parapszichológiai képességek felébredését. Azoknak, akik túlságosan is elmerülnek vagy a szellemi, vagy az érzelmi világban, megakadályozva ezáltal a többi pszichés képességük kibontakozását.


A lap tetejére