Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

8. Kommunikáció

Kiegyensúlyozott önkifejezés-Társadalmi nyitottság-Felszabadult beszéd
Egyensúlytalanság típusa: Kommunikációs nehézségek, ha nehezen fejezzük ki magunkat
- Csalán - (Urtica dioica)
- Kerti oroszlánszáj - (Antirrhinum majus)
- Körömvirág - (Calendula officinalis)
- Pillangóvirág - (Cosmos bipinnatus)
- Rézvirág - (Zinnia elegans)
- Vérehulló fecskefű - (Chelidonium majus)


Vissza az előző oldalra


csalan - Csalán (Urtica dioica)

Egység, enyhülés. Segít megoldani a konfliktusokat a csoportban vagy a közösségben. Megerősíti a család egységét. Javasolt mindazoknak, akik már nem tudnak kommunikálni a csoport vagy a család többi tagjával. Megnyugtat és bátorít a család szétszakadása esetén.


kerti-oroszlanszaj - Kerti oroszlánszáj (Antirrhinum majus)

Az igazi beszéd, kiengedés. Azoknak, akik nehezen beszélnek vagy fejezik ki érzelmeiket, illetve megnyilvánulásaik erőszakosak és agresszívek. Segíti az elfojtott érzelmektől való megszabadulást és a verbális kifejezés révén megteremti a kiengedés lehetőségét. Elősegíti az „igazi” beszéd megszületését.


koromvirag - Körömvirág (Calendula officinalis)

Fogékonyság, szívélyesség. Azoknak, akik csak felületesen figyelnek másokra. Mások üzeneteinek szavakon túli, igazi értelmének megértéséhez. Javasolt azoknak, akik szavaikkal gyakran megsértenek másokat, sértegetnek vagy állandóan vitáznak. Melegséget, érzékenységet és kedvességet kölcsönöz kommunikációnknak.


pillangovirag - Pillangóvirág (Cosmos bipinnatus)

Ékesszólás.
A közönség előtt való nyugodt és magabiztos önkifejezéshez. Javasolt a szónokoknak, színészeknek, íróknak. A félénk, introvertált vagy bizonytalan embereknek segít gondolataik világosabb és könnyebb kifejtésében.


rezvirag - Rézvirág (Zinnia elegans)

Öröm, vidámság, könnyedség. A nevetés, mint nagyon hatékony terápia elfogadására. Kihozza a mindannyiunkban bennünk lakó gyermeket. Feszültségoldó. Segíti azokat a szülőket, akiknek kommunikációs problémáik vannak a gyerekeikkel. Javasolt azoknak, akiknek szükségük van a felszabadító nevetésre.


verehullo-fecskefu - Vérehulló fecskefű (Chelidonium majus)

Megnyilvánulás, véleménycsere, nyitottság.
Megkönnyíti a kommunikációt, a véleménycserét és fogékonnyá tesz. A magukba zárkózott, nehéz felfogású vagy makacs, nehezen kommunikáló embereknek.


A lap tetejére