Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

9. Kreativitás

Döntés-Cselekvés-Akarat-Elkötelezettség
Egyensúlytalanság típusa: Tétlenség-kétség-stagnálás

- Birsalmafa - (Eucalyptus globulus)
- Eukaliptusz - (Eucalyptus globulus)
- Étkezési paprika - (Capsicum annuum)
- Gránátalmafa - (Punica granatum)
- Havasi gyopár - (Leontopodium alpinum)

- Kaliforniai kakukkmák - (Eschscholzia californica)
- Mezei juhar - (Acer campestre)
- Mezei tikszem - (Anagallis arvensis)
- Molyhos ökörfarkkóró - (Verbascum thapsus)
- Napraforgó - (Helianthus annuus)
- Nőszirom - (Iris sp.)
- Nyírfa - (Betulus pendula)
- Réti boglárka - (Ranunculus acris)
- Seprűzanót - (Cytisus scoparius)
- Tök - (Cucurbita pepo)
- Vadszeder - (Rubus fructicosus)
- Varádics - (Tanacetum vulgare)


Vissza az előző oldalra


birsalmafa - Birsalmafa (Cydonia oblonga)

Kiegyensúlyozott nőiesség.
Elősegíti a női tulajdonságok kiegyensúlyozott kibontakozását. Azoknak a nőknek, akik vágynak az aktív (szakmai és társas) élet és a családi élet (gyermekgondozás és nevelés) közötti egyensúlyra. Gyermeküket egyedül nevelő nőknek, valamint olyan nőknek javasolt esszencia, akiknek meg kell tanulni összeegyeztetni a szigort és az engedékenységet, a határozottságot és a kedvességet, a fegyelmezést és az önállóságot.


eukaliptusz - Eukaliptusz (Eucalyptus globulus)

Lelkesedés, az életbe vetett hit. A kapcsolati konfliktusok vagy megoldatlan érzelmi traumák miatti melankólia, szomorúság és bánat ellen, amelyek légzési panaszok formájában nyilvánulnak meg. Segít feldolgozni a múltbéli traumákat, és továbblépni.


etkezesi-paprika - Étkezési paprika (Capsicum annuum)

Akarat, lelkesedés.
A mozdulatlanságot legyőző erős katalizátor. Fejleszti az akaraterőt, motivál és lelkesít. Kimozdít a blokkolt helyzetekből, és lehetővé teszi az előrehaladást.


granatalmafa - Gránátalmafa (Punica granatum)

Női kreativitás.
Segíti a nőket a szakmai karrier és a családi élet közötti kiegyensúlyozatlanságból eredő konfliktusok megoldásában. Tanácsoljuk ezt az esszenciát azoknak a nőknek, akik visszautasítják vagy nem képesek megélni saját nőiségüket. Harmóniát és kiegyensúlyozottságot kölcsönöz a terhesség utolsó szakaszában.


havasi-gyopar - Havasi gyopár (Leontopodium alpinum)

Odaadás, tisztánlátás. Azoknak, akik elveszettnek érzik magukat, és nem tudják, milyen irányba haladjanak a nehéz pillanatokban. Segít tiszta és határozott tekintettel nézni az élet választásait és világosan újra meghatározni a célokat a lehetőségek függvényében. Azoknak, akiknek jól megalapozott élettervük van, de nem képesek azt a gyakorlatba átültetni. Segít abban, hogy a célt az alapvető értékekkel összhangban lévő erő, bizalom és tisztánlátás birtokában kövessük.


kaliforniai-kakukkmak - Kaliforniai kakukkmák (Eschscholzia californica)

Megfontoltság, visszafogottság.
Azoknak, akiket könnyen el lehet kábítani vagy kápráztatni. Javasolt azoknak, akik kerülik a megszokást, a mindennapi kötelezettségeket, és inkább a csalóka csillogást keresik. Azoknak is, akik hajlamosak a túlzásokra, a fanatizmusra, illetve vonzódnak a szektákhoz. Önmagunk megfigyelésének, meghallgatásának fejlesztésével segíti a szellemi útkeresést.


mezei-juhar - Mezei juhar (Acer campestre)

Vitalitás, dinamizmus, fluiditás.
Elősegíti az egyensúly megtalálását és az energiaáramlást. Azoknak, akik úgy érzik, cselekvésképtelenek, illetve hogy egy helyben topognak. Felélénkíti és feltölti a szervezetet, ha energiái leblokkoltak. Akupunktúrás kezelés alatt javasolt.


mezei-tikszem - Mezei tikszem (Anagallis arvensis)

Önigenlés.
A szülői fennhatósággal és az apaképpel kapcsolatos problémák megoldására. Azoknak, akik akaratgyengék és nehezen szánják rá magukat a cselekvésre.


molyhos-okorfarkkoro - Molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus)

Belső figyelem, egyenesség, erkölcsi szigor.
Azoknak, akik nem tudják, hogyan éljenek és milyen erkölcsi normákat kövessenek. Segít abban, hogy másokhoz és önmagunkhoz is őszinték legyünk. Megkönnyíti és elősegíti a csoportmunkát. A csoport egységének megteremtésében és a csoportösszhang fejlesztésére.


napraforgo - Napraforgó (Helianthus annuus)

Kiegyensúlyozott önkifejezés. Segít megoldani a szülői – vagy a szülőképhez kapcsolódó – konfliktusokat. Egyensúlyba hozza az egót, ha túlsúlyba jut (egoizmus, hiúság) vagy háttérbe szorul (önbecsülés hiánya). Elősegíti igazi természetünk harmonikus kifejeződését és segít kreatívnak lenni e világban.


noszirom - Nőszirom (Iris sp.)

Ihlet, művészi kreativitás. Megszünteti az ihlethiány vagy a tökéletlenség érzése keltette frusztrációt. Elősegíti az olyan emberek kreativitását, akiknél a művészi kifejeződés életük egy adott pillanatában elfojtás alá került.


nyirfa - Nyírfa (Betulus pendula)

Vitalitás, regeneráció.
Dinamizál és revitalizál. Az öregedéshez kapcsolódó megcsontosodott elképzelések legyőzéséhez. Segít megtalálni életünk értelmét a megmerevedett magatartásformák és szokások túlhaladása révén.


reti-boglarka - Réti boglárka (Ranunculus acris)

Önbecsülés, bizalom.
Azoknak, akik kételkednek önmagukban, alábecsülik magukat, nem tudják önmagukat megfelelően értékelni. Megnyitja és önbizalommal tölti el a félénk és tartózkodó embereket.


sepruzanot - Seprűzanót (Cytisus scoparius)

Kitartás, hit, motiváció. A pesszimizmus, bátortalanság és reménytelenség ellen. Segít, hogy az élet nehézségeit növekedési és fejlődési lehetőségként éljük meg. Szívósságot és kitartást kölcsönöz a folyamatosan nehézségekkel és megpróbáltatásokkal küzdőknek.


tok - Tök (Cucurbita pepo)

Harmonikus terhesség.
Az érzelmek egyensúlyban tartásával segíti a terhes nőt. Általános értelemben: serkenti és növeli a női kreativitást, kiváltképp, ha az – a nehéz szociális vagy kulturális környezet miatt – visszafojtott vagy elfojtott.


vadszeder - Vadszeder (Rubus fructicosus)

Konkretizálás, vizualizáció. Azoknak, akik nem tudják megfogalmazni terveiket, vágyaikat, és nehezen valósítják meg elképzeléseiket a gyakorlatban. A tehetetlenséget és mozdulatlanságot feloldó katalizátor. Felszínre hozza a rejtett képességeket. Mindenkinek javasolt, aki meditál, vizualizál és álomokat fejt.


varadics - Varádics (Tanacetum vulgare)

Határozott szellem, tettrekészség. Azoknak a határozatlan, lassú és apatikus egyéneknek, akik nem képesek cselekedni, előbbre lépni, és akik mindig mindent halogatnak, mert félnek a nehézségektől, a kellemetlenségtől, és hogy elveszítik lelki békéjüket.


A lap tetejére