Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

E és É betűs dr. Bach virágok

Vissza az előző oldalra

egynyariszikarka - Egynyári szikárka (Sclerantus / Scleranthus annuus)


Egyensúly, stabilitás és határozottság
. A világos és határozott döntéshozatalhoz. Egyensúlyt hoz, amikor állandóan két szélsőség között ingadozunk. Az állhatatosság nélküli embereknek, akik nem tudnak döntést hozni és két megoldás között választani.


erdeiiszalag - Erdei iszalag (Clematis / Clematis vitalba)

Jelenlét. Fejleszti a jelen iránti érdeklődést. Megkönnyíti a felelősségvállalást a mindennapokban. Serkenti a kreativitást. Azoknak, akik a jövőben élnek, képtelenek koncentrálni és gyakran a vitalitásnak is híján vannak, a holdon vagy a fellegekben járnak.


erdeifenyo - Erdei fenyő (Pine / Pinus sylvestris)


Elfogadás, megbánás, megértés
. A jelen megéléséhez, és a mindent ellenőrzés kényszerétől való megszabaduláshoz. Segít mindazoknak, akiket nyomaszt a saját kötelességtudatuk és kötelezettségeik. Akik mindig bűntudatot éreznek, és vádolják magukat, hogy többre is képesek lennének.


ernyosmadartej - Ernyős madártej (Star of Bethlehem / Ornithogalum umbellatum)

Béke, vigasz. Értékes harmonizáló. Sokk, bánat, rossz hír után enyhülést és megnyugvást hoz. Csökkenti a régi és friss megrázkódtatások mentális és érzelmi hatásait egyaránt.


europaisulzanot - Európai sülzanót (Gorse / Ulex europaeus)

Remény, akaraterő. Segíti az előrejutást és a nehézségek legyőzését. Hasznos a rezignáltak, reménytelenek és azok számára, akik már semmilyen segítségben sem bíznak, és akik már egyáltalán nem reménykednek abban, hogy jobbá tehetik a helyzetüket.


ezerjofu - Ezerjófű (Centaury / Centaurium umbellatum)


Határozottság, jellemszilárdság
. Segít saját egyéniségünk kibontakoztatásában. Hasznos azoknak a félénk, passzív, engedelmes, alázatos egyéneknek, akik a személyiség erejét sokkal inkább másokban, mint önmagukban keresik. Szeretnének tetszeni, másokat segíteni, de akarathiány miatt nem tudnak nemet mondani.


erdesleveluszil - Érdeslevelű szil (Elm / Ulmus procera)


Erő, tökéletesség
. A kiegyensúlyozott felelősség érdekében. A tehetséges, felelősségteljes embereknek, akik feje felett pillanatnyilag összecsapnak a hullámok és összeroskadnak a feladatok súlya alatt. Az idealistáknak, és akik túlzásba viszik a tökéletességre való törekvést.


elsosegelycsepp - Elsősegélycsepp (First Aid Remedy / Rescue remedy)


Krízishelyzet
. Hirtelen fellépő testi vagy lelki trauma megelőzésére vagy feloldására használatos. Olyankor, amikor gyors segítségre van szükség. A keveréket Edward Bach állította össze, és kifejezetten akut helyzetekben használta.