Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

K betűs dr. Bach virágok

Vissza az előző oldalra

kekgyoker

- Kékgyökér (Cerato / Ceratostigma villmottiana)


Önbizalom, intuíció
. A velünk született tudás felismeréséhez. Azoknak, akik kételkednek képességeikben, nem bíznak megérzéseikben, nincs akaraterejük vagy meggyőződéseikhez nincs elég bátorságuk.


keserutarnics

- Keserű tárnics (Gentian / Gentiana amarella)


Hit, bátorság, kitartás
. Bátorságot és felelősségtudatot kölcsönöz az élet nehézségeinek leküzdéséhez, a kétely, az elbizonytalanodás és a hitvesztés legyőzéséhez. Hasznos a melankóliára, szomorúságra, szkepticizmusra és csalódottságra hajlamos egyéneknek. Javasolt az önmagukban kételkedő gyermekek részére is.


kocsanyostolgyfa

- Kocsányos tölgyfa (Oak / Quercus robur)


Határaink felismerése, elengedés
. Segít annak felismerésében, hogy az élet nem valamiféle végeláthatatlan harc. Azoknak a komoly, erős, türelmes egyéneknek, akik szerint az élet erőt és kitartást igénylő, folyamatos küzdelem. Azoknak, akik mindig túl sokat akarnak vállalni, és gyakran a kimerülésig hajszolják magukat.


kozonsegesparlofu

- Közönséges párlófű (Agrimony / Agrimonia eupatoria)

Belső öröm, önmagunk elfogadása. Segít önmagunkat olyannak elfogadni, amilyenek vagyunk, és a „belső én” számára lehetővé teszi a teljes megnyílást és megnyilatkozást. Azok számára hasznos, akik mások elől elrejtik igazi érzelmeiket. A nyugodt és derűs felszín ellenére az ilyen emberek a lelkük mélyén gondterheltek és nyugtalanok. A gondtalanság álarca alá rejtik érzékenységüket és belső szenvedéseiket.