Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

2. Bizonytalanság

- Ágas rozsnok (Wild Oat / Bromus ramosus) -
- Egynyári szikárka (Sclerantus / Scleranthus annuus) -
- Európai sülzanót (Gorse / Ulex europaeus) -
- Gyertyán (Hornbeam / Carpinus betulus) -
- Kékgyökér (Cerato / Ceratostigma villmottiana) -
- Keserű tárnics (Gentian / Gentiana amarella) -


Vissza az előző oldalra


agasrozsnok - Ágas rozsnok (Wild Oat / Bromus ramosus)

Ítélőképesség és célkitűzések. Segíti saját küldetésünk megfogalmazását és kifejezését. Hasznos azoknak, akik nem tudják, hogy miként is éljenek, akiknek nincsenek ambícióik, vagy nem képesek megvalósítani céljaikat. Gyakran elbátortalanodnak és elbizonytalanodnak, általában véve unottak és elégedetlenek.


egynyariszikarka - Egynyári szikárka (Sclerantus / Scleranthus annuus)

Egyensúly, stabilitás és határozottság
. A világos és határozott döntéshozatalhoz. Egyensúlyt hoz, amikor állandóan két szélsőség között ingadozunk. Az állhatatosság nélküli embereknek, akik nem tudnak döntést hozni és két megoldás között választani.


europaisulzanot - Európai sülzanót (Gorse / Ulex europaeus)

Remény, akaraterő
. Segíti az előrejutást és a nehézségek legyőzését. Hasznos a rezignáltak, reménytelenek és azok számára, akik már semmilyen segítségben sem bíznak, és akik már egyáltalán nem reménykednek abban, hogy jobbá tehetik a helyzetüket.


gyertyan - Gyertyán (Hornbeam / Carpinus betulus)

Vitalitás, élénkség
. Segít visszanyerni az erőt és a vitalitást. Az energiahiány következtében fellépő unottság és érdektelenség ellenszere. Hasznos a látszólag indokolatlan kimerültség ellen, segít megbirkózni a mindennapi feladatokkal.


kekgyoker - Kékgyökér (Cerato / Ceratostigma villmottiana)

Önbizalom, intuíció
. A velünk született tudás felismeréséhez. Azoknak, akik kételkednek képességeikben, nem bíznak megérzéseikben, nincs akaraterejük vagy meggyőződéseikhez nincs elég bátorságuk.


keserutarnics - Keserű tárnics (Gentian / Gentiana amarella)

Hit, bátorság, kitartás. Bátorságot és felelősségtudatot kölcsönöz az élet nehézségeinek leküzdéséhez, a kétely, az elbizonytalanodás és a hitvesztés legyőzéséhez. Hasznos a melankóliára, szomorúságra, szkepticizmusra és csalódottságra hajlamos egyéneknek. Javasolt az önmagukban kételkedő gyermekek részére is.