Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

Fejlődés - DEVA 14. összetett esszencia

Fejlődés


Bizalom és remény a nagy változások és megpróbáltatások idején is. Elszakadás a múlttól, elengedés. Védelem, támogatottság érzése. Határozottság, célok megvalósítása mások tiszteletben tartása mellett, kapcsolatok megerősödése. Az élet szabad áramlása, tetterő, lelkesedés, motiváció.

Ez az esszencia kortól függetlenül a változások idején és az átmeneti időszakokban hasznos, amikor minden megkérdőjeleződik, és meg kell válnunk a már működésképtelen és értelmüket vesztett szokásoktól és viselkedésektől. Megszabadít az előrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektől. Fejleszti a bátorságot, az önbizalmat és az akaratot a változásokra, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk, amikor úgy érezzük, hogy összecsapnak a hullámok a fejünk felett.

Segít megszabadulni a hamis önképtől, és rávezet a minden külső befolyástól mentes saját utunkra, hogy az éltünk hozta kihívásokkal meg tudjunk birkózni.

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Javasolt minden átmeneti időszakban: költözés, szakítás, környezetváltozás, munkahely változtatás; kamaszkor, terhesség, menopauza, nyugdíjba vonulás stb.

Javasolt adagolás: A szokásos adagolás naponta 3-5 alkalommal 2-3 permetfújás a nyelv alá.

Összetétel: Azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat: Angyalgyökér (Angelica archangelica), Kígyógyökerű keserűfű (Polygonum bistorta), Kefevirág (Callistemon linearis), Étkezési paprika (Capsicum annuum) és Diófa (Juglans regia).