Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

BACH MUNKÁSSÁGÁNAK FOLYTATÓI

Bach halála után (1936) csaknem ötven évig kizárólag az általa kidolgozott 38 esszenciát és a Rescue Remedyt (összetett esszencia, másik neve Elsősegély csepp) ismerték. Később korunk gazdasági, társadalmi és szociális kihívásai új generációs „segítőket” igényeltek. Az élet minden területének egyre érezhetőbbé váló felgyorsulása, az eddig működőnek tűnő gazdasági és politikai rendszerek csődje, a közeli emberi kapcsolatok és a család válsága, a fokozódó létbizonytalanság, stressz, természeti katasztrófák egyre több embert billentenek ki lelki egyensúlyunkból…

A virágesszencia terápia iránti érdeklődés a 70-es évek elején élénkült fel újra, lelkes kutatók további virágokat fedeztek fel: Kaliforniában Patricia Kaminski és Richard Katz (Flower Essence Society), Ausztráliában Ian White (Australian Bush Flower Essences) és Franciaországban Phillippe Deroide (Laboratoire DEVA). Ez utóbbi, a DEVA Laboratórium, kontinensünkön e terápiás módszer legdinamikusabb fejlesztője, és a virágesszenciák területén mind a mai napig zászlóvivőnek számít.

Phillippe Deroide Phillippe Deroide (Laboratoire DEVA)
Patricia Kaminski és Richard katz Patricia Kaminski és Richard Katz (Flower Essence Society);
Ian White Ian White (Australian Bush Flower Essences);