Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!


Nr. 1-es Schüssler krém - Calcium fluoratum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Mindennapos bőrápolásra, bőrfiatalosításra ajánlott krém 30 év feletti, igénybe vett bőrre.Schüssler krém Nr. 1

A Calcium fluoratum elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása. Bőrünk is nagy mennyiségű kollagén rostot tartalmaz, így hiányállapota esetén korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetőek meg. A Schüssler Natur Selection Nr. 1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően a  bőr rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lehet, a ráncok csökkennek, az arc visszanyeri fiatalos erejét!
Értékes ásványi sók áldásos hatása miatt minden bőrtípus ápolására ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test egész felületén! 

Az érfalak lokális stimulálására is érdemes Nr. 1-es krémet használni, hiszen az egész napos megerőltető munka után sajgó lábainknak felüdülést nyújthat egy hűsítő bedörzsölés. A Schüssler krémek nyugtató érzésen túl, hatnak az erekre is: a Calcium fluoratum ásványi só erősítik az érfalakat.


  • 100% natúr összetevők
  • kőolajszármazék és parabénmentes
  • shea vajat tartalmaz
  • allergénmentes
  • nem tartalmaz állati eredetű összetevőt

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:
Ráncosodás jelei, igénybe vett bőr esetén; striák megjelenése hasfalon, akár várandósság alkalmával is (érdemes Nr. 11-es krémmel kombinálni); bőrkeményedés kézen és berepedezett lábfejen.

1.900,- Ft/db