Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!


Nr. 3-as Schüssler krém - Ferrum phosphoricum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Kipirult, érzékeny bőrre. Gyulladt pattanás esetén vagy szőrtelenítés után is nyugtató hatású krém.Schüssler krém Nr. 3

A Ferrum phosphoricum a Schüssler sók között az akut szer, vagy más néven elsősegélyszer. Elsősorban tehát akkor gondoljunk rá, amikor bőrünk kipirosodik, érzékennyé válik esetleg gyulladás jelei figyelhetőek meg.
Fontos hangsúlyozni, hogy  minél hamarabb kezdjük el alkalmazni a Ferrum phosphoricumot tartalmazó krémet, annál hatékonyabban fejti ki jótékony hatását.
A vas a vér oxigénszállító fehérjéjének, a hemoglobinnak fontos alkotóeleme, hiánya esetén a vér oxigénszállító kapacitása csökken. A ferrum phosphoricumot tartalmazó natúr krém segíti a szervezet oxigenizációját. A nyugtató hatású krém enyhíti a leégés kellemetlen tüneteit, segíti a bőr fokozott anyagcsere folyamatait, így mérséklik a bőrkárosodást.

  • 100% natúr összetevők
  • kőolajszármazék és parabénmentes
  • shea vajat tartalmaz
  • allergénmentes
  • nem tartalmaz állati eredetű összetevőt

Legfontosabb szépészeti bőrproblémák:
Kipirult, érzékeny bőr; gyulladt pattanások (a kezelést érdemes Nr. 9. Natrium phosphoricum ajánlott krémmel kiegészíteni) leégés után; szőrtelenítés után; csalánkiütés után, rovarcsípés esetén alkalmazandó.