Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

Philippe Deroide: Európai virágesszenciák


A Leander Vita Kft. és a Partvonal Kiadó közös gondozásában megjelent Philippe Deroide európai virágesszenciákat bemutató könyve.Európai virágesszenciák - könyv

„GYÓGYULNI A VIRÁGOK SEGÍTSÉGÉVEL…?”


Ezt a célt szolgálja Philippe Deroide: Európai virágesszenciák - Gyakorlati útmutató című könyve.

A virágesszenciák alkalmazásán alapuló egészségvédő módszert Dr. Edward Bach angol orvos dolgozta ki a múlt század 30-as éveiben. A 80-as évektől a DEVA Laboratórium alapítója, Philippe Deroide kutatásai eredményeként az eredeti 38 Bach szer újabb 96 virágesszenciával bővült. A könyv ezek részletes leírását tartalmazza, amely a területtel újonnan ismerkedők és a tapasztaltabb terapeuták számára egyaránt referenciaként szolgáló mű. Az eredetileg francia nyelven megjelent könyvet a magyar olvasók számára a Leander Vita Kft. és a Partvonal Kiadó együttműködése tette hozzáférhetővé élvezetes fordítással, esztétikus, színes képanyaggal.

A könyv három részből áll:

  • Az első rész általános betekintést nyújt a virágterápiába.
  • A második rész az esszenciák részletes leírását és a hozzájuk kapcsolódó tulajdonságok bemutatását tartalmazza – kiemelt kulcsszavakkal.
  • A harmadik rész a repertórium, azaz a gyakorlati útmutató, mely a kiemelt kulcsszavakra alapozva megkönnyíti a virágesszenciák otthoni vagy szakmai körökben történő alkalmazását.

A könyv

Megrendelhető!

A cégünkhöz leadott megrendeléseket 20% árengedménnyel,

4.057 Ft (+postai szállítási díj) áron szolgáljuk ki.