CéginformációkAkció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

A Leander Vita Kft. célkitűzése„Dr. Bach az általa megalkotott, és 38 esszenciáig feltérképezett rendszerrel lefektette egy merőben új gyógymódnak az alapjait, amely azonban csak az 1980-as évektől kezdett felvirágozni. Érthető tehát, hogy a világ fejlődésével egy időben szükség volt, és az ésszerűség is azt diktálta, hogy ez a szelíd gyógymód is fejlődjék.„

Noha lényeges előnyei vannak a virágesszenciáknak, mégis csak szűk körben terjedt el ez idáig. A Leander Vita Kft. 2006-ban azzal a célkitűzéssel jött létre, hogy Magyarországon, a modern és klasszikus virágesszenciás gyógymódot meghonosítsa, és széles rétegben elterjedtté tegye. A cég alapítója Gimesi Adrienne, aki küldetésének tekinti a virágesszencia terápiát. Adrienne ezen a területen (új gyógymód bevezetése) otthonosan mozog, mivel az ő nevéhez fűződik a homeopátia magyarországi meghonosítása. A Boiron homeopátiás szereket gyártó francia cégnél végzett munkája során igen értékes tapasztalatokkal gazdagodott. Ezek a tapasztalatok és saját rendkívül mély intuitív terapeuta késztetése ösztönözték arra, hogy a Bach virágterápiát is sikerre vigye Magyarországon. Így indulhatott el 2007-ben a Deva virágesszenciák forgalmazása gyógyszertárakban a Hungaropharma Zrt. közreműködésével, segítségével.

„Saját küldetésemnek tekintem a virágesszencia terápiát, mint annak idején a homeopátiát. Ennek a célnak megvalósítása természetesen a Leander Vita kft-nek és tulajdonosainak egyaránt komoly feladatokat jelent. Olyan partnerekkel kívánom ezt a célt elérni, akik ugyanúgy misszióként képesek megélni a virágesszenciák elterjesztését, mint jómagam.”

Gimesi Adrienne