Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

6. Elkeseredettség, depresszió

- Erdei fenyő (Pine / Pinus sylvestris) -
- Érdeslevelű szil (Elm / Ulmus procera) -
- Ernyős madártej (Star of Bethlehem / Ornithogalum umbellatum) -
- Fehér fűz (Willow / Salix vitellina) -
- Kocsányos tölgyfa (Oak / Quercus robur) -
- Szelídgesztenye (Sweet Chestnut / Castanea sativa) -
- Vadalma (Crab Apple / Malus sylvestris) -
- Vörösfenyő (Larch / Larix decidua) -


Vissza az előző oldalra


erdeifenyo - Erdei fenyő (Pine / Pinus sylvestris)

Elfogadás, megbánás, megértés. A jelen megéléséhez, és a mindent ellenőrzés kényszerétől való megszabaduláshoz. Segít mindazoknak, akiket nyomaszt a saját kötelességtudatuk és kötelezettségeik. Akik mindig bűntudatot éreznek, és vádolják magukat, hogy többre is képesek lennének.


erdesleveluszil - Érdeslevelű szil (Elm / Ulmus procera)

Erő, tökéletesség
. A kiegyensúlyozott felelősség érdekében. A tehetséges, felelősségteljes embereknek, akik feje felett pillanatnyilag összecsapnak a hullámok és összeroskadnak a feladatok súlya alatt. Az idealistáknak, és akik túlzásba viszik a tökéletességre való törekvést.


ernyosmadartej - Ernyős madártej (Star of Bethlehem / Ornithogalum umbellatum)

Béke, vigasz
. Értékes harmonizáló. Sokk, bánat, rossz hír után enyhülést és megnyugvást hoz. Csökkenti a régi és friss megrázkódtatások mentális és érzelmi hatásait egyaránt.


feherfuz - Fehér fűz (Willow / Salix vitellina)

Felelősség felvállalása, gondoskodás
. Azért, hogy minden helyzetben ráébredjünk a felelősségünkre. A gondolkodás kreatív aspektusának felismeréséhez. Segít legyőzni a rosszallást, a keserűséget és a neheztelést. Azoknak, akik szánakoznak önmagukon, megalázottnak érzik magukat és elégedetlenek. Segít abban, hogy a kezünkbe vegyük az életünk irányítását, ne pedig áldozatok legyünk.


kocsanyostolgyfa - Kocsányos tölgyfa (Oak / Quercus robur)

Határaink felismerése, elengedés. Segít annak felismerésében, hogy az élet nem valamiféle végeláthatatlan harc. Azoknak a komoly, erős, türelmes egyéneknek, akik szerint az élet erőt és kitartást igénylő, folyamatos küzdelem. Azoknak, akik mindig túl sokat akarnak vállalni, és gyakran a kimerülésig hajszolják magukat.


szelidgesztenye - Szelídgesztenye (Sweet Chestnut / Castanea sativa)

Felszabadulás, átalakulás. Önmagunk meghaladására. Segít az élet nehéz pillanatainak átvészelésében, a legnagyobb megpróbáltatások leküzdésében – ha már kitartásunk végéhez értünk.


vadalma - Vadalma (Crab Apple / Malus sylvestris)

Megtisztulás
. Azoknak, akik úgy érzik, hogy megfertőződtek vagy méreg került a szervezetükbe. Segít megtalálni a mértéket, ha a gondolatok jelentéktelen dolgokra összpontosulnak.


vorosfenyo - Vörösfenyő (Larch / Larix decidua)

Önbizalom. Fejleszti a kreativitást és a magabiztosságot. Elősegíti a döntéshozatalt, a cselekvőkészséget és eloszlatja a bukástól való félelmet. Önbizalomhiányban szenvedőknek.