Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

V betűs dr. Bach virágok

Vissza az előző oldalra

vadalma

- Vadalma (Crab Apple / Malus sylvestris)


Megtisztulás
. Azoknak, akik úgy érzik, hogy megfertőződtek vagy méreg került a szervezetükbe. Segít megtalálni a mértéket, ha a gondolatok jelentéktelen dolgokra összpontosulnak.


vadgesztenye

- Vadgesztenye (White Chestnut / Aesculus hippocastanum)


Mentális tisztaság, szellemi nyugalom
. Megnyugtatja az elmét, megkönnyíti a koncentrációt és elősegíti a kreatív és intuitív képességek kibontakoztatását. Megszünteti az elkalandozást és a visszatérő gondolatokat.


vasfu

- Vasfű (Vervain / Verbena officialis)


Mértékletesség, tolerancia, nyugalom
. Mások véleményének felismeréséhez és tiszteletben tartásához. Az ellentmondást nem tűrő, energikus, határozott véleménnyel bíró, másokat megtéríteni kívánó emberek számára. A szélsőségekhez és fanatizmushoz vezető túlzott lelkesedés ellen.


vadgesztenyerugye

- Vadgesztenye rügye (Chestnut Bud / Aesculus hippocastanum)


Megértés, figyelem
. Segít a múltbéli tapasztalatok hasznosításában. Azoknak, akik hanyagságból, figyelmetlenségből vagy közömbösség miatt nem tudnak tanulni a múltbéli tapasztalatokból és mindig ugyanazokat a hibákat követik el. Azok számára, akik újból és újból ugyanazokba a helyzetekbe vagy magatartásformákba kerülnek és merevednek.


vorosvadgesztenye

- Vörös vadgesztenye (Red Chestnut / Aesculus carnea)


Az életbe vetett hit
. Megszünteti a mások problémái miatti szorongást és rettegést. Hasznos azoknak, akik hajlamosak túlságosan is beavatkozni mások életébe, akik nem tudják megállni, hogy mások sorsán aggódjanak, és akik gondolataikat és érzelmeiket másokra vetítik.


vorosfenyo

- Vörösfenyő (Larch / Larix decidua)


Önbizalom
. Fejleszti a kreativitást és a magabiztosságot. Elősegíti a döntéshozatalt, a cselekvőkészséget és eloszlatja a bukástól való félelmet. Önbizalomhiányban szenvedőknek.