Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

Schüssler Fluoridmentes Fogkrém teafaolajjal - 75 ml         

2.880,- Ft/db (+szállítási költség)    

Schüssler fogkrém

Többféle ízben: citrusos, teafaolajjal, aktív szénnel

Nem tartalmaz fluoridot és mentolt, ezért rendszeres használata homeopátiás kezelés mellett is ajánlott!  Antibakteriális hatású stevia megelőzi a fogszuvasodást és megszünteti a fogínyvérzést.  A Nr.2-es Calcium phosphoricum ásványi só erősíti a fogak állkapocsban való rögzítését, a Nr.3-as Ferrum phosphoricum csökkenti a gyulladást. SLS mentes fogkrém nem tartalmaz bőrallergén vegyszert. Mindennapi használata erősíti a fogzománcot és segít az egészéséges fogak megőrzésében!

A Schüssler Natur Dent homeopátiás fogkrém természetes összetevői együttesen járulnak hozzá a teljes körű fogíny védelemhez!

Összetétel INCI:
Aqua, Destillata, Glycerin, Calcium phosphate, Iron phosphate, Xanthan Gum, Propanediol, Sodium Bicarbonate, Betaine, Sodium Benzoate, Argania Spinosa Kerne Oil, Stevia Rebaudiana Extract, Citrus Limon Fruit Oil, Potassium Sorbate.

  • 100% natúr összetevők
  • fluorid és mentol mentes
  • SLS mentes, nem tartalmaz habképző vegyszert
  • citromos ízesítéssel
  • homeopátiás kezelés mellé ajánlott
 


DABUR Gyógynövénytartalmú fogkrém, fluormentes - 65 ml              

1.180,- Ft/db (+szállítási költség)     Lap tetejére

Dabur natur fogkrém

Hét-féle a Himalájából származó gyógynövényt tartalmaz, amelyek különösen hatékonyak a fog- és szájápolásban. Segít csökkenteni, megszüntetni a fogínyvérzést és -gyulladást.

Fluormentes.

Bővebben...
 


DABUR Gyógynövénytartalmú fogkrém, Neem kivonattal - 100 ml       

1.245,- Ft/db (+szállítási költség)      Lap tetejére

Dabur Neem kivonatos fogkrém

A Neem gyógynövény kivonata antibakteriális, antiszeptikus hatású.
Ezt a tulajdonságát hasznosítják ebben a különleges fogkrémben, hogy a fogak erősek, egészségesek, a fogíny jól ápolt, a száj baktériummentes legyen.

Fluormentes.

Bővebben...
 


Lacalut Aktív fogkrém, preventív - 75 ml              

1.850,- Ft/db (+szállítási költség)    Lap tetejére

Lacalut Aktív fogkrém

Kifejezetten fogágybetegségek és fogínyvérzés megelőzésére kifejlesztett fogkrém. Ebben a fogakat alaposan tisztító krémben különleges hatóanyag van, mely azonnal, érezhetően feszesebbé és szilárdabbá teszi a fogínyt. Az eredmény: csökken az inger- és fájdalomérzékenység, a fogíny megerősödik és a fogágybetegségek megelőzhetők. Védelmet nyújt a fogínyvérzés ellen. Alumínium-fluoridot tartalmaz. 

Bővebben...