Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

HRI Vitalion

HRI-Vitalion  - 54 db tabletta

6.620,- Ft/db (+szállítási költség)

Serkenti a vegetatív funkciók koordinálását, a vérkeringést és az érfalak regenerálódását, máj méregtelenítő mechanizmusait, kedvezően hat a csonttömeg növekedésére.

HRI-vitalion tabletta a természet hasznos és gyógyító anyagainak esszenciája.

A HRI-vitalionhoz felhasznált növények megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal őrzik meg a bennük található értékes vegyületeket.

A HRI-vitalion hatása a szervezetre:

Agy: serkenti a vegetatív funkciók koordinálását.

Szív és érrendszer: csökkenti a meszesedésből eredő lerakódást. Segíti a vérkeringést és az érfalak regenerálódását.

Máj: segíti a máj méregtelenítő mechanizmusait.

Csontok: kedvezően hat a csonttömeg növekedésére.

Készült:alma, szőlő, narancs, hibiszkusz, csipkebogyó, bodzavirág, béta-karotin, aszkorbinsav, cink-oxid, mangán-szulfát monohidrát, vas-fumarát, magnézium-oxid, kálium-klorid, kálcium-karbonát, nátrium-klorid felhasználásával.

Adagolás:étkezés alatt vagy után kell bevenni bő folyadékkal, az állapottól függően naponta egy-két alkalommal.


Származási hely:
Anglia

Forrás: gyártó/forgalmazó
Az étrend-kiegészítők a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszerek, melyek koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat, vagy egyéb táplálkozási, vagy élettani hatással rendelkező anyagokat. Nem alkalmasak betegség megelőzésére, kezelésére, vagy diagnosztizálására. Nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményekre vonatkozó figyelmeztetés: A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!