Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

A Schüssler krémekről általában

Dr. Schüssler 12 ásványi sót határozott meg terápiás rendszerében, melyek szervezetünkben a vérben és a szövetekben fordulnak elő. Homeopátiás orvosként kézenfekvő volt számára, hogy a felfedezett ásványi sókat dinamizálja és hígítsa. A Schüssler-sók a decimális hígításnak köszönhetően már más hatással rendelkeznek, mint a kiindulási ásványi sók.
A felismerés, hogy a sejtek tevékenysége a szervetlen sók mennyiségétől függ, Schüssler számára következetes lépést jelentett biokémiai terápiájának további bővítésére. A terápia maga nem egyszerű hiánypótlás, hanem ingerterápiaként működik, így "az életfolyamatok megzavart kémiai működésit" képes helyreállítani. A "hiány" alatt nem egyszerű mennyiségi hiányt értenek, hanem eloszlási, mobilitási zavarról van szó. Schüssler krémet alkalmazva olyan információt juttatunk el a sejtekhez, hogy a megfelelő helyre a szükséges mennyiségben a megfelelő ásványi sók kerüljenek.

A "Schüssler-féle" ásványok, vastagon jelezzük azokat, melyekből krém is kapható:

vonasNr. 1. Calcium fluoratum
vonasNr. 2. Calcium phosphoricum
vonasNr. 3. Ferrum phosphoricum
vonasNr. 4. Kalium chloratum
vonasNr. 5. Kalium phosphoricum
vonasNr. 6. Kalium sulfuricum
vonas
Nr. 7. Magnesium phosphoricum
vonasNr. 8. Natrium chloratum
vonasNr. 9. Natrium phosphoricum
vonasNr. 10. Natrium sulfuricum
vonasNr. 11. Silicea
vonas
Nr. 12. Calcium sulphuricum
vonasNr. 1+8 Hidratáló Testápoló
vonasNr. 1+11 Regeneráló Testápoló

vonas Schüssler mélyhidratáló arcradír

A 75 ml-es Schüssler krémek (Nr. 1 - Nr. 11-ig)
bruttó ára*:

2.699,- Ft/db

A 150 ml-es Schüssler Testápolók bruttó ára*:

3.165,- Ft/db

A 75 ml-es Schüssler Arcradír bruttó ára*:

2.300,- Ft/db

* a fenti ár nem tartalmazza a szállítási, postázási költséget,
melyről bővebben itt olvashatnak.


index.php?option=com_content&view=article&id=167
 

Nr. 1-es Schüssler krém - Calcium fluoratum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Mindennapos bőrápolásra, bőrfiatalosításra ajánlott krém 30 év feletti, igénybe vett bőrre.Schüssler krém Nr. 1

A Calcium fluoratum elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása. Bőrünk is nagy mennyiségű kollagén rostot tartalmaz, így hiányállapota esetén korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetőek meg. A Schüssler Natur Selection Nr. 1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően a  bőr rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lehet, a ráncok csökkennek, az arc visszanyeri fiatalos erejét!
Értékes ásványi sók áldásos hatása miatt minden bőrtípus ápolására ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test egész felületén! 

Az érfalak lokális stimulálására is érdemes Nr. 1-es krémet használni, hiszen az egész napos megerőltető munka után sajgó lábainknak felüdülést nyújthat egy hűsítő bedörzsölés. A Schüssler krémek nyugtató érzésen túl, hatnak az erekre is: a Calcium fluoratum ásványi só erősítik az érfalakat.

Bővebben...
 

Nr. 3-as Schüssler krém - Ferrum phosphoricum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Kipirult, érzékeny bőrre. Gyulladt pattanás esetén vagy szőrtelenítés után is nyugtató hatású krém.Schüssler krém Nr. 3

A Ferrum phosphoricum a Schüssler sók között az akut szer, vagy más néven elsősegélyszer. Elsősorban tehát akkor gondoljunk rá, amikor bőrünk kipirosodik, érzékennyé válik esetleg gyulladás jelei figyelhetőek meg.
Fontos hangsúlyozni, hogy  minél hamarabb kezdjük el alkalmazni a Ferrum phosphoricumot tartalmazó krémet, annál hatékonyabban fejti ki jótékony hatását.
A vas a vér oxigénszállító fehérjéjének, a hemoglobinnak fontos alkotóeleme, hiánya esetén a vér oxigénszállító kapacitása csökken. A ferrum phosphoricumot tartalmazó natúr krém segíti a szervezet oxigenizációját. A nyugtató hatású krém enyhíti a leégés kellemetlen tüneteit, segíti a bőr fokozott anyagcsere folyamatait, így mérséklik a bőrkárosodást.

Bővebben...
 

Nr. 4-es Schüssler krém - Kalium chloratum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

A test bármely területén található tágult erek kezelésére ajánlott, szem körüli grízesedésre kiváló krém.Schüssler krém Nr. 4

Kálium chloratum hiány esetén zavaró esztétikai elváltozások is jelentkezhetnek, pl. tágult erek (ún. couperosis). Szintén ásványi só hiányra utal, ha szem körül grízes bőrelváltozás figyelhető meg, vagy “tejfehér” arcszín jellemzi a szemöldök és szájkörnyéki régiókat.
Minél korábban kezdjük meg ezen elváltozások kezelését, annál jobb eredményre számíthatunk.

Bővebben...
 

Nr. 6-os Schüssler krém - Kalium sulfuricum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Pigmentációs problémákra: májfolt, vitiligo, öregségi foltok vagy szeplő megjelenése esetén ajánlott. Schüssler krém Nr. 6

A Kalium sulfuricum ásványi anyag egyensúlyának felbomlására utalhatnak a pigmentációs eltérések, mint a szeplő és májfolt. Az ásványi sókat tartalmazó Nr. 6-os Schüssler krém hatékonyan kezeli az enyhe pigmentációs zavarokat a mindennapi bőrápolás mellett. Jellemző még a belső szemzugban látható barnássárga elszíneződés is. A kalium sulfuricum ásványi só a szervezet “nagytakarítását” szolgálja, általánosságban a méregtelenítési és kiválasztási folyamatokat fokozza.

A Schüssler Nr.6. natúr krém titanium-dioxidot tartalmaz, mely természetes fényvédő. Ez a legismertebb fizikai fényszűrő, mely a bőr felszínén védőréteget képez, ezzel visszaverve a káros UV sugarakat, így a nyári bőrápolás tökéletes alapeszköze lehet.

Bővebben...
 

Nr. 8-as Schüssler krém - Natrium chloratum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Vízhiányos, száraz bőrtípusra kiváló natúr krém, mindennapos használatra ajánlott.Schüssler krém Nr. 8

A natrium chloratum ásványi só a szervezet vízháztartásának egyensúlyáért felel. A levegő páratartalma, a víz minősége, és a sok stressz miatt nehéz fenntartani ezt a kényes egyensúlyt. Az említett okok miatt sokan küszködnek száraz bőr, esetleg ekcémás bőr tüneteivel.  
Hiányállapotra utal a helyenként zsíros, fénylő, jellemzően a tág pórusú bőr. 100% natúr krémünk magas shea vaj tartalma szintén segít visszaállítani a bőr vízháztartásának természetes egyensúlyát.

Bővebben...
 

Nr. 9-es Schüssler krém - Natrium phosphoricum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Mitesszerek, aknék megjelenése esetén alkalmazandó Schüssler krém.Schüssler krém Nr. 9

A Natrium phosphoricum a szervezet elsavasodásának megakadályozásában játszik szerepet. Napjainkban a szervezet ph értékének savas irányba billenése népbetegségnek számít. Ez a legtöbb esetben a túlzott keményítő, és húsfogyasztásnak köszönhető.
Ha szervezetünk sav- bázis háztartása nincs rendben, levertté, kimerültté válunk, bőrünkön pattanások, mitesszerek jelennek meg, bőrünk zsírossá, vagy érdessé válik. Natrium phosphoricum hiány esetén a legjellemzőbb elváltozás a pattanásos, zsíros bőr megjelenése.
Mitesszerek jelenléte szintén Natrium phosphoricum hiányra utal. Főleg későbbi életévekben a száj körüli régióban függőleges lefutású ráncok jelenhetnek meg.

Bővebben...
 

Nr. 10-es Schüssler krém - Natrium sulfuricum - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség) Lap tetejére

Karikás szemek megjelenésekor ajánljunk. Rosaceás bőr kezelésére is kiváló.Schüssler krém Nr. 10

A Natrium sulfuricum természetes vízhajtóként használható. Hiányának legjellemzőbb tünetei a szem körüli duzzanat (táskás szem), mely sok esetben csak a reggeli órákban jelentkezik. Illetve a kipirult arcbőr, orron, orcákon kékes-vöröses elszíneződés figyelhető meg.

Bővebben...
 

Nr. 11-es Schüssler krém - Silicea - 75 ml             2.699,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Korai ráncok megelőzésére ajánlott krémünk a 30 év alatti korosztály számára. Szemránckrém minden napra. Schüssler krém Nr. 11

A silicea elsődlegesen a kötő, és támasztószövet struktúrájának kialakításában vesz részt, de a csont és porc felépítésében is fontos szerepet játszik. Hiányállapot esetén bőrünk veszít feszességéből, korábbi, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, és az erek rugalmassága is csökken, azaz egy igazi szépségsóról van szó.
Silicea hiánya esetén korai ráncképződéssel találkozunk. Jellemző lehet vízszintes lefutású homlokredők, szarkalábak, és kifejezett mimikai ráncok megjelenése. Speciális jel lehet a fül előtti hosszanti, úgynevezett harmonikaredő megjelenése.
Amennyiben idegen test (protézis,implantátum, stb.), van a szervezetünkben, ne használjunk Nr. 11-es Silicea krémet.

Bővebben...
 Nr. 1+8 Schüssler Hidratáló Testápoló - 150 ml             3.165,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Mély-hidratáló testápoló száraz bőr ápolására kifejlesztett natúr testápoló. Narancsbőr kezelésére kiváló.Schüssler Nr. 1-8 Testápoló

 Schüssler sók egyedülálló kombinációja bőrfeszesítésre kifejlesztve. A calcium fluoratum és natrium chloratum ásványi sók visszaállítják bőre vízháztartásának egyensúlyát és a kötőszövetek rugalmasságát.
Bio shea vaj és argán olaj tartalmának köszönhetően táplálja és puhává varázsolja a száraz bőrt. Narancsbőr  kezelésére kiváló natúr krém, melyet kismamáknak és babáknak is ajánlunk!

Bővebben...
 

Nr. 1+11 Schüssler Regeneráló Testápoló - 150 ml             3.165,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Bőrregeneráló natúr testápoló igénybe vett bőr kezelésésre. Az ásványi sók kombinációja fokozza a kollagénrostok képződését, segít megőrizni bőre feszességét.Schüssler Nr. 1-11 Testápoló

A Calcium fluoratum és Silicea Schüssler-sók kombinációja regenerálják a kötő- és támasztószövetek struktúráját, melynek köszönhetően hatékonyan csökkentik a striákat, terhességi csíkokat.

A Calcium ásványi só könnyíti a véráramlást és erősíti az érfalakat, ezért visszeres láb kezelésére is ajánlott. A 100% természetes összetevőket tartalmazó krém bio shea vajjal és bio argán olajjal intenzív táplálást és bársonyos selymességet nyújt a bőrnek.

Bővebben...
 

Schüssler mélyhidratáló arcradír - 75 ml             2.300,- Ft/db (+szállítási költség)

Lap tetejére

Schüssler arcradir

A Schüssler Nr.8-as Natrium chloratum sót (mélyhidratálás) tartalmazó arcradír a természet erejével segít a bőr hatékony ápolásában.

A natúr arcadírban található szemcsék gyengéden, ugyanakkor alaposan távolítják az elhalt hámréteget ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Tökéletes kezdet bőrápoláshoz! Az ily módon megtisztított bőr nagyobb mértékben képes hasznosítani az értékes tápanyagokat, pl.: argán-, avokádó-, és sárgabarackmag olajat és a shea vajat.

Az eredmény: egészséges, lágy és ragyogó arcbőr.

A tökéletes hatóanyag beépülés érdekében a Schüssler natúr krémek használata előtt tisztítsa meg alaposan bőrét ezzel a mélyhidratáló arcradírral!.

Bővebben...