Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

ASSISTANCE KRÉM

Assistance krém
Alkalmazási terület:
Segít kivédeni a mindennapok kisebb sokkhatásait, fizikai vagy érzelmi megrázkódtatásait, támogatja a szervezetet a kritikus helyzetekben.

Ajánlott trauma, sérülés enyhítésére, műtéti heg gyógyulásának támogatására az első időszakban. Bármilyen jellegű fájdalom, de kiváltképp az erőteljes negatív érzelmek vagy rosszullét okozta testi tünetek enyhítésére.

Pl. stressz okozta gyomor illetve hasi fájdalom; bármely testrészben kialakuló idegfeszültség; erős félelem, szorongás által kiváltott szorító-feszítő érzés. Leégés, duzzanatok, zúzódások, húzódások, ütődések, csípések enyhítésére. Az Assistance spray-hez hasonlóan az otthoni patika nélkülözhetetlen eleme, különösen a kisgyermekes családok számára.


Az Assistance spray-hez hasonlóan az otthoni patika nélkülözhetetlen eleme, különösen a kisgyermekes családok számára.

Összetevők:
Az 1.sz. összetett DEVA virágesszenciának felel meg. Philippe Deroide kutatásai alapján kiegészítette a Dr. Bach eredeti receptjének virágesszenciáit (erdei iszalag, ernyős madártej, molyhos napvirág, nebáncsvirág és cseresznyeszilva) az indiai lótusz DEVA virágesszenciával.

Alkalmazási javaslat:
Finoman masszírozzuk a bőrbe ott, ahol stressz vagy agresszív külső hatás érte a szervezetet szükség szerint ismételve.