Akció 5-9 db virágesszencia vásárlásakor –5% kedvezmény Akció10 vagy 10-nél több vásárlásakor –8% az árból ! Akció

 

Ingyenes kiszállítás   A nálunk megrendelt termékeket a IX., X., XVIII., XIX. és XX. kerületekbe díjmentesen kiszállítjuk!

ECHINAFLOR SPRAY

Echinaflor spray
Alkalmazási terület:
Segít megőrizni a test és lélek épségét az erőszakos külső hatásokkal szemben. Fokozza a vitalitást és segít a nehéz pillanatokat átvészelni. - Betegség esetén, baleset, jelentős sokk vagy sebészeti beavatkozás után erősíti a szervezet természetes védelmi rendszerét, hámosító, fertőzés- és gyulladásgátló hatású. - A lábadozás során segíti a belső regenerálódást, a test megerősödését. - Nagy krízis helyzetekben segít túltenni magunkat a megrázkódtatásokon. - Agresszív külső hatásokkal szemben védelmet nyújt testnek és léleknek.

Ajánlott
azok számára, akik valamilyen sokk vagy trauma következtében teljesen összeomlottak vagy akik olyan zaklatott, erőszakos környezetben élnek, amely

kibillenti őket egyensúlyukból és nem képesek visszatalálni elvesztett belső méltóságukhoz. Ez lehet egy jelenlegi vagy a múltban átélt esemény - bármilyen erőszak, konfliktus vagy olyan helyzet, amit kizsákmányolásként vagy elnyomásként éltek meg. Úgy érzik megsemmisítették őket és teljesen idegen számukra mindaz, ami velük történik. Idegi fáradtsággal járó helyzetekben, amikor teljesen le vagyunk törve, vagy kimerültek vagyunk. Természeti csapások során: földrengés, tűzvész, árvíz… .

Alkalmazási javaslat:
használat előtt felrázandó. Két befújás a szájba naponta 5-8 alkalommal. Használata néhány napig javasolt.

Összetevők:
angyalgyökér (Angelica archangelica), hegyi árnika (Arnica montana) és bíbor kasvirág (Echinaca purpurea) virágesszenciák friss kasvirág kivonattal. A készítmény alkoholtartalma 62 % vol. A bíbor kasvirág észak-amerikai eredetű, az indiánok legfontosabb gyógynövénye. A friss növényből készült kivonat jól ismert hámosító, fertőzés- és gyulladásgátló hatásairól.